“Deilig burger”
Anmeldelse av Den Gamle Major

Den Gamle Major
Vurdert som nr. 736 av 2 122 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Den Gamle Majors pub åpnet sine dører 21. september 1921, og har med det en lang og stolt tradisjon innen servering av god mat og godt drikke. Siden den gang har stedet gjennomgått en rekke oppussinger og endringer frem til det stedet vi er i dag. Av det gamle inventaret er det kun gulvet samt Olaf Gulbranssons ni monumentale illustrasjoner igjen. De ble skjenket Den Gamle Major av Ringnes da stedet åpnet, og henger i dag til beskuelse rundt om i våre lokaler, bak herdet glass, som beskyttelse mot fukt, støv og ustyrlige gjester. Majorens drift ble overtatt av Olav Thon Gruppen i 1984, og var da ett sted med hvite duker og stramme skjenkeregler. Etter den siste oppussingen i 1999 ble stedet ominnredet slik vi finner det i dag, som engelsk public house og bardisk i gotisk stil. Stedet åpnet som en folkelig pub hvor enhver var velkommen til å nyte god mat og drikke i avslappende omgivelser, og det er i denne ånd vi ønsker å fortsette driften av Den Gamle Major.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Deilig sted for lunsj eller en god middag.

Veldig hyggelig betjening og perfekt burger! Masse god øl hadde de også.

Dato for besøk: november 2018
Takk, akullis
resthon, Front Office Manager på Den Gamle Major, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2019

Hei akullis,

Tusen takk for hyggelig tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på det :)

Håper vi ser deg igjen!

1923 av 102 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2018

Har vært på Den Gamle Major ved flere anledninger og hatt flere fine mat- og øl-opplevelser. Dessverre var ikke opplevelsen like hyggelig denne gangen. Den Gamle Major er for meg den mest lokale puben i mitt nabolag. Dro derfor dit for å ta 1-2 øl med noen naboer denne kvelden. Her ble vi møtt av en ekstremt lite profesjonell dørvakt. Først begynner han bare å le av oss og sier det er helt uaktuelt at vi skulle få komme inn der - før han raskt snudde og innrømte at han gjorde en feilvurdering.

Merkelig, men uansett:

Tar ikke lang tid før at han oppsøker bordet vi sitter og prater ved. Han forteller oss at dette var et privat sted de selv bestemmer hvem som får være. En representant fra Den Gamle Major stiller seg senere bak avgjørelsen som ble tatt, men fremstår bare som noe han var nødt til å gjøre for at den innleide ikke skulle tape totalt ansikt.

Vi måtte da altså forlate stedet. Et sted vi har vært veldig glad i lenge, og jeg med hånden på hjertet ikke hadde en annerledes oppførsel enn noen andre.

Anbefaler at ledelsen her tar grep og instruerer de ansatte til å opptre med et vesentlig høyere profesjonalitetsnivå enn dette. Her står kunden definitivt ikke i fokus, og jeg forventer å bli behandlet som en "gjest" mer enn en ungdom som skal på "byen" når jeg besøker den lokale puben for en rolig øl med noen naboer.

Ellers et hyggelig lokale med god øl. Derfor ikke 1 stjerne for denne opplevelsen.

Dato for besøk: oktober 2018
3  Takk, nikolainr1991
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Nå stemte alt. BBQ Burger som var utmerket, Cæsar salat av ypperste kvalitet, Fish and ships til stor fornøyelse. Antakelig så jobber Oslos beste servitør her og hun fikk vi. Koselig og fin atmosfære uten høy musikk. Må også nevne flotte lokaler og masse godt øl. Ikke minst en stor takk til vår servitør fra Sverige med sixpence.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, RoyAlAndersen

Hei Roy Benjamin O,

Tusen takk for hyggelig tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på det :)

Håper vi ser deg igjen!

Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde en litt uheldig episode med en innleid ansatt på dette stedet. Kudos til ledelsen for å umiddelbart beklage, rydde opp, korrigere personen og gi oss tilbake penger for pils vi hadde kjøpt. Meget fornøyd og vi vil komme tilbake.
Forøvrig god atmosfære og avslappet stemning på stedet og maten god.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, durden71

Hei durden71,

Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på det. Det er hyggelig å høre at dere hadde en fin kveld hos oss og at dere vil komme tilbake. Dere er hjertelig velkommen :)

Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Trodde jeg kom til en brun pub. Det var en brun pub men innholdet var bedre. Gott utvalg av pils men BBQ hamburger med pomesfrites og aioli var det beste jeg har spist av hamburger 🏆🏆🏆Vert et besøk

Dato for besøk: september 2018
Takk, axept
MarieL5385, Front Office Manager på Den Gamle Major, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2018

Hei!
Takk for din fine anmeldelse, det setter vi stor pris på.
Velkommen igjen!

-Den Gamle Major

Reisende som så på Den Gamle Major, så også på

Har du vært i Den Gamle Major? Del dine erfaringer!