Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avslappende”
Anmeldelse av Paddy's

Paddy's
Vurdert som nr. 703 av 1 552 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Rask og god service
Oppmerksom servitør!
God øl i rolige omgivelser.
Perfekt for en times rast og nye god drikke
Renslig

Dato for besøk: august 2021
Takk, Michael H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 50 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2019

Dette er en hyggelig brun pub like ved nasjonalteateret i Oslo.
God service er viktig og skaper hyggelig stemning.
Det har dtte stedet lykkes med.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
2  Takk, Petter B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018

Har stort sett bare vært her på sommer/høst tid og sittet ute med et glass av øl eller vin. Men har vært inn for å bestille og jeg synes det er trivelie mennesker som jobber her. Ellers et koselig sted jeg vil anbefale.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Bjørn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

En koselig pub med mye folk. Vi avsluttet kvelden med en drink her. Det ble ikke spilt musikk, noe som passer utmerket når man ønsker å snakke med hverandre.

Dato for besøk: september 2018
Takk, trinelisem2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Pub av den brune typen, all slags folk og trivelig stemning litt utpå en sein lørdagskveld rett ved Nasjonalteateret stasjon...

Dato for besøk: mai 2018
Takk, TER42
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Paddy's, så også på

 

Har du vært i Paddy's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.