“Meget godt, namnam”
Anmeldelse av Viet Nam House - STENGT

Viet Nam House
Kjøkken: Asiatisk, Vietnamesisk
Anmeldt 17. august 2020

Vi bestilte nr 26 og 35, og delte dette. En sterk biffrett, og en kylling i peanøttsaus. Det var skikkelig digg.
Litt rar, eller uortodoks service, men det betyr ikke noe med så god mat, bare spis og kos deg....

1  Takk, torvalde2015

Anmeldt 18. januar 2020

Elendig kundeservice, servitøren maser med å få bestillingen og maten smaker lite. Vi har vært i Vietnam før og vet hvordan vietnamesisk mat smaker. Dette var lavmål.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 473odas
Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

Vi var to venninner som trengte mat etter jobb og havnet her. Menyen har fokus på vietnamesisk mat. Min venninne valgte vårruller, de var sprø og med godt tilbehør. Jeg valgte breiflabb med grønnsaker og nydelig saus. Stedet er rolig om ikke akkurat lekkert innredet. Strengt tatt burde de tatt seg bedre betalt.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, MissSiHa
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Bestilte meny med kylling med peanøtter og kokosmelk. Det var IKKE kylling. Det var en merkelig konsistens og smak. Skulle ikke bli overrasket hvis dette var due, kylling var det garantert ikke. Vi spurte servitøren hvilken type kylling dette var, han latet som han ikke forstod da vi prøvde å forklare at dette ikke var kylling. Han svarte han var ny og kunne ikke svare. STYR UNNA, hvis du ikke ønsker annen type kjøtt enn det som står på menyen.

Dato for besøk: september 2019
4  Takk, 12bjorg
Anmeldt 30. august 2019 via mobile enheter

Rolig og koselig familie drevet restaurant. Utsøkt mat, store porsjoner til en billig penge. Veldig hyggelig sted som anbefales. Veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 966kari_