Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig sjarmerende !”
Anmeldelse av Ostebutikken

Ostebutikken
Vurdert som nr. 85 av 1 692 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 139 - kr 255
Kjøkken: Fransk
Beskrivelse: Ostebutikken Delikatesse & Bistro. Vi selger modne oster, hjemmelagde delikatesser, fantastiske oljer, eddikker, pata, krydder, tunfisk og mye mer... Bistro meny som vi endrer ofte, og alle rettigheter. Velkommen!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Ostebutikken Delikatesse & Bistro. Vi selger modne oster, hjemmelagde delikatesser, fantastiske oljer, eddikker, pata, krydder, tunfisk og mye mer... Bistro meny som vi endrer ofte, og alle rettigheter. Velkommen!
Anmeldt 7. november 2018

En sjarmerende liten restaurant på Grunerløkka - fin atmosfære, nydelig betjening. Vi anbefaler ostetallerken - som en fin start før man inntar kino :)

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Dame155
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (211)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 211 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Godt tilskudd til et bra restauranttilbud i Oslo.
Løksuppe samt Bouillabaisse ,- samt ost til dessert ble våre valg . Gjennomført bra . Selv husets vin var det bra kvalitet.
Hyggelig betjening og svært trivelige lokaler .

Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 50JensP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2018

En ytterst sjarmerende, knøttliten bistrorestaurant i gangavstand fra Birkelunden holdeplass. Nydelig mat, god stemning og topp service veier fint opp for at bordene er akkurat så små som de må være for å få plass.
Vi spiste moules frites, bouillabaise og entrécoté, og med unntak for litt slappe frites var maten utsøkt.
En god, liten vinmeny og en god, liten ølmeny ga oss nok av drikke å velge mellom. Ikke er prisene til å dåne av heller. Vi kommer absolutt tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Berit B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2018

Dette stedet er noe så unikt som en helt autentisk Paris-kafé, og jeg lurer på om det er den eneste av sitt slag i Oslo. Franskmenn vil nemlig spise solid, god og enkel mat, uten fiksfakseri.
Det finner du her; jeg føler at jeg er i Paris. Nydelig, ujålete mat, herlig stemning.
Bedre kan det vel ikke bli om man er frankofil.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 384ragnhildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Koselig fransk bistro med deilig fransk inspirert mat, menyen er spennende selv om den ikke er stor, vin menyen er imidlertid for «tynn» her bør man få inn flere franske gode viner til fornuftige priser. Vi hygget oss og kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ostebutikken, så også på

 

Har du vært i Ostebutikken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.