“Fransk så det holder ”
Anmeldelse av Ostebutikken

Ostebutikken
Kjøkken: Fransk
Beskrivelse: Ostebutikken Delikatesse & Bistro. Vi selger modne oster, hjemmelagde delikatesser, fantastiske oljer, eddikker, pata, krydder, tunfisk og mye mer... Bistro meny som vi endrer ofte, og alle rettigheter. Velkommen!
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Flere gode osteretter på menyen på denne lille koselige bistroen på Grunerløkka. Klassisk fransk meny skrevet på en krittavle på veggen. Bordene dekket røde og hvitrutete franskinspirerte duker. Blåskjell, snegler etc å velge mellom. Vi valgte salat med grillet fransk Chevre. Smakfull og god. Hyggelig sted med god atmosfære.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Oivind_oivind

Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Vi ramlet tilfeldig over denne perlen av en bistro. Få, men til gjengjeld utrolig gode retter. Den aller beste boullabaisen vi har smakt. Nydelig oster. Vi kom hit for lunsj, men tenker oss tilbake for middag. En ovveraskende positiv matopplevelse.
Dyktig servitør.

Takk, mimiol
Anmeldt 7. november 2018

En sjarmerende liten restaurant på Grunerløkka - fin atmosfære, nydelig betjening. Vi anbefaler ostetallerken - som en fin start før man inntar kino :)

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, Dame155
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Godt tilskudd til et bra restauranttilbud i Oslo.
Løksuppe samt Bouillabaisse ,- samt ost til dessert ble våre valg . Gjennomført bra . Selv husets vin var det bra kvalitet.
Hyggelig betjening og svært trivelige lokaler .

Anbefales.

Takk, 50JensP
Anmeldt 30. september 2018

En ytterst sjarmerende, knøttliten bistrorestaurant i gangavstand fra Birkelunden holdeplass. Nydelig mat, god stemning og topp service veier fint opp for at bordene er akkurat så små som de må være for å få plass.
Vi spiste moules frites, bouillabaise og entrécoté, og med unntak for litt slappe frites var maten utsøkt.
En god, liten vinmeny og en god, liten ølmeny ga oss nok av drikke å velge mellom. Ikke er prisene til å dåne av heller. Vi kommer absolutt tilbake hit.

Takk, Berit B

Reisende som så på Ostebutikken, så også på

Har du vært i Ostebutikken? Del dine erfaringer!