Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“koselig intim bistro.”
Anmeldelse av Ostebutikken

Ostebutikken
Vurdert som nr. 66 av 1 504 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 15 - USD 28
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Beskrivelse: Ostebutikken Delikatesse & Bistro. Vi selger modne oster, hjemmelagde delikatesser, fantastiske oljer, eddikker, pata, krydder, tunfisk og mye mer... Bistro meny som vi endrer ofte, og alle rettigheter. Velkommen!
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Veldig koselig intim bistro, med rutete duker og god atmosfære Hyggelig og oppmerksom servitør. Maten smakte fortreffelig og mener stedet er verdt et besøk. Bør bestilles bord i god tid, da det er et lite sted med få bord.

Dato for besøk: september 2020
Takk, matergodt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (190)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 190 anmeldelser

Anmeldt 25. januar 2020

Liten, intim restaturant, i ekte fransk bistrostil. Her sitter du tett på naboen, og det blir raskt trangt på de små bordene når mat og drikke skal plasseres.

Menyen består av klassiske franske retter, og mitt valg falt på entrecôte med roquefort på toppen, servert med deilige fries, og en enkel salat, som med fordel kunne vært vendt i en vinaigrette. Dette er en møreste og beste entrecöten jeg har fått på lenge.

Min søster var storfornøyd med sin bouillabaisse, og min mor elsket løksuppen.

De fire ostene vi fikk til avslutning var fantastiske, og vinmenyen er klassisk og god.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 918kristofferp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2019

Endelig fikk jeg gleden av å teste Ostebutikken, som jeg har hørt så mye bra om. Og vi ble ikke skuffet. Hyggelig service og et veldig trivelig og intimt lokale. Det var nesten så vi trodde at vi var på weekendtur til utlandet. All maten smakte bra, men favorittene var noen nydelige gratinerte snegler til forrett og en usedanlig god panna cotta til dessert. Kan virkelig anbefale dette flotte stedet, og med tanke på hvor populært dette var på en fredag så vil jeg anbefale å booke bord på forhånd.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, John-Greger T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig fransk brasseri med god atmosfære. Her var det hjemmelaget mat med passe stor meny. Servitøren hadde det travelt, men fulgte oss opp etter beste evne.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Vi var så heldig å få reservert bord på en lørdags kveld. Super koselig sted, få bord, kjempe god mat og god service.

Vi var 4 stykker som spiste forrett og hovedrett. Alle var kjempe fornøyd.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, JodyStein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ostebutikken, så også på

 

Har du vært i Ostebutikken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din