“Uhøflig servitør”
Anmeldelse av Ostebutikken

Ostebutikken
Vurdert som nr. 79 av 2 115 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Fransk
Beskrivelse: Ostebutikken Delikatesse & Bistro. Vi selger modne oster, hjemmelagde delikatesser, fantastiske oljer, eddikker, pata, krydder, tunfisk og mye mer... Bistro meny som vi endrer ofte, og alle rettigheter. Velkommen!
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Kom spontant innom og spurte om bord. Ung mann servitør sa ingen bord ledige, da var det er hyggelig parr som satt ute som sa vi kunne få borde deres. Når jag spør om vi kan ta over bordet blir han utrolig uhøflig og svarer han frekt tilbake at som han sa var alle bord opptatt. Og sier «ro deg ned nå». Whaaat. Jobber selv i bransjen og ble satt ut at hvor ufin man kan være for ingen grunn.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, X4562CZmariag

Anmeldt 4. februar 2023 via mobile enheter

Hei, maten som ble servert var iht. Våres forventninger.
Når vi kommer til desserten og den er servert blir det fokus og push for at vi må være ferdig innen 2 timer noe som allerede er brukt opp når dessert er servert. Totalt uakseptabelt og noe som legger en total negativ opplevelse på noe som var bra.
Vi forstår at det er begrensninger på tid ved boret men da må en ikke tilby dessert og i neste øyeblikk fortelle om at det ikke er tid til å spise opp.
Da sitter en igjen med en meget dårlig total opplevelse.
Håper dette er noe en kan lære av 👍

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Guide65662268285
Anmeldt 26. januar 2023 via mobile enheter

Vi var to vennepar ,og hadde heldigvis bestilt bord. Restauranten er liten og trang,med ca 20 plasser.
Særdeles smakfull mat ,bra vinkart og oppmerksomme og dyktige ansatte . Anbefales .Vi kommer tilbake 😀

Takk, jarlv2015
Anmeldt 22. januar 2023 via mobile enheter

Trangt og godt! Ostebutikken sto til forventningene og anmeldelser. Vi fikk bord til 1. bordsetting kl. 18:00. Hyggelig velkomst med bobler. Vi spiste Parmentier de Canard med passende hvitvin og Ostekos på delings, en smakfull avslutning på en hyggelig halvkveld. Veldig trangt ved bordene, men helt greit. Hyggelig og kunnskapsrik servering. Anbefales!

Takk, jazzlut
Anmeldt 18. januar 2023

Utrolig trivelig sted med smårutete duker og fin stemning. plass til ca 30 pers totalt på småbord. Fransk innsperert meny. Meget kyndig kelner som kan menyen og hva som passer til av drikke. Vi spiste entrecote og Bouillabaisse til hovedretter og ostetallerken og dagens dessert, Snegler til forrett. Alt smakte perfekt, Champagne, rødvin, dessertvin og cognack var utmerket. Vi kjøpte med ostene, chutney og kjeksen med hjem da dette også er en butikk. Stedet anbefales på det varmeste!

Takk, exxin

Reisende som så på Ostebutikken, så også på

Har du vært i Ostebutikken? Del dine erfaringer!