Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig pub/bar”
Anmeldelse av Fru Burum´s

Fru Burum´s
Vurdert som nr. 835 av 1 552 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Min frue og jeg, sammen med 2 venner, var innom der sist søndag. Hyggelig pub/bar med hyggelig betjening. Det serveres ikke mat på stedet, men det er OK å f.eks bestille mat gjennom Fodora og nyte maten her. De har et godt utvalg av øl. Stedet anbefales herved

Dato for besøk: juli 2021
Takk, joningvel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 36 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2019

Aldri mer Fru Burum`s. Var der med mine voksne barn. Skulle ha en hyggelig kveld ute. Vi var ikke høylytte, ei heller beruset. Fikk en øl, for deretter å bli nektet videre servering. Dette var helt uforståelig og særdeles nedverdigende. Dette kom helt ut av det blå og damen som sto bak dette viste ikke forventet serviceinnstilling. Virker for meg som om hun bare måtte statuere et eksempel, og ha statistikk å vise til. I ettertid har jeg fått høre at det er ikke første gang denne servitøren har opptrådd på tilsvarende vis.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, KristinF635
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2019

Mange besøkende denne ettermiddagen. Ute fullt med fant plass inne, ut mot gaten. Man må stoppe å prate når trikkene passerer, men det går jo greit. Hyggelig personale. Ett hyggelig sted å være.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Tom Nickelsen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2019 via mobile enheter

Dette er desidert det hyggeligste stedet i området. Godt utvalg av drikkevarer, og hyggelig og hjelpsomt personale. Stedet har også en veldig hyggelig utendørs terrasse som er helt ypperlig om sommeren. Inne er det også hyggelig, og det er god plass. For de som er interesserte arrangeres det også quiz her, men den var litt for vanskelig for oss. Er du i nærheten bør du ta turen innom for noe deilig å drikke. Er du sulten, kan du ta med mat fra et av matserveringsstedene i nærheten.

Dato for besøk: november 2018
Takk, mariahM8095TZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Vi ble utsatt for en meget ubehagelig episode og bedt om å forlate stedet. Uniformert personell mente at noen av gjestene hadde dårlig diksjon. Vi snakker altså ikke høylydt snakk, sjenerende oppførsel. Tvert i mot 3 halvlitere i forkant. Irriterende og unødvendig. Hvorfor ødelegge et hyggelig sted på denne måten???

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, knurra71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fru Burum´s, så også på

 

Har du vært i Fru Burum´s? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.