“Hyggelig”

Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 7. februar 2019

Har spist bedre cesar-salat enn jeg fikk servert her... Virket som det var litt travelt i restauranten, de glemte å levere drikke til oss. Ellers hyggelig stemning og trivelig betjening!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, elisabethb37

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Var innom her for en middag etter en shoppingøkt :) De fant omsider et bord til oss, men det var «midt i» folkemengden, så mykje trafikk rundt oss hele tiden. Maten var god men ble ikkje sittende så lenge..

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, KristineK724
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Maten smakte bra men den kunne vært varmere! Dette gjaldt både buffet og al a carte! Betjening var tilstede og ryddet veldig bra👍

Dato for besøk: desember 2018
Takk, wenchemeling
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, smakte het utsøkt. Irriterende at de bare reserverer 50% av resturanten så derfor trekker jeg en stjerne fra det i tillegg til at jeg missliker konseptet med å stå i kø for bestilling i kassen. Ellers utsøkt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Conda86
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi har spist på andre Egonrestauranter tidligere og har alltid vært fornøyd når vi går derfra. Fullt så fornøyde var vi ikke da vi bestilte to kjøttfrie fajitas på Karl Johan. Hovedproblemet var nok at det var et enormt lass med ananas sammenlignet med resten av grønnsakene. Oss imellom ble vi enige om at de mest sannsynlig hadde gått tom for alt annet og kompanserte med ananas. Itillegg hadde de ikke mer brød igjen og fikk tacochips istedenfor (vi ble informert om at det var tomt da vi bestilte, så det var vi klar over). Tomt for brød kan man jo forståelig nok ikke gjøre noe særlig med, men når det itillegg ikke er noe særlig variasjon på tallerkenen så er er det ikke rart vi ble litt mugne etterpå.
Vi diskuterte oss imellom om at servitørene må ha visst hvor ille det var siden de flere ganger (minst 5) kom og spurte om maten smakte bra. Vi var ikke så tøffe at vi turte å si noe da, men vi håper de tar det til etteretning nå som det står svart på hvitt.

Servitørene var dyktige og høflige, så de har vi ikke noe å klage på.

Dato for besøk: august 2018
Takk, SAHWold

Reisende som så på Egon Karl Johan, så også på

Har du vært i Egon Karl Johan? Del dine erfaringer!