Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod mat”
Anmeldelse av Egon Karl Johan

Egon Karl Johan
Vurdert som nr. 23 av 67 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 15 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. juli 2020

Vi var her som et par på en lørdagsdate, maten smakte meget godt og det var en god porsjon.

Det eneste negative var at det var litt varmt inne, selv om det ikke var så mye folk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Espen K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (815)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 815 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dette var det verste restaurant besøket på lang tid. At man har klart å lage en så stor uteservering for en restaurant som åpenbart ikke kan håndtere det er helt hinsides.

For å ta vårt besøk. Bestilte gjennom QR koden på bordet. Fikk slapp dispenser brus uten kullsyre. Står at maten skal kom om 20 minutter, ok vi setter oss til og venter. Sjekker bestillingen etter 25 minutter, står at den er ferdig??? Spør servitør etter 5 minutter til, får svar om at det er ferdig om 5 minutter. Ok, setter oss og venter igjen. 15 minutter seinere, altså 50 minutter etter at vi bestilte kommer maten...
Flere bord som kom etter oss får maten før oss.

Maten er en skuffelse. Pasta Carbonara uten saus, kald phily steak sandwich, lasagne som er hard og all maten var uten krydder. Smakløst og tragisk. At Egon kjeden kan være seg bekjent av dette stedet er utrolig.
En servitør spurte oss så vidt om alt var greit,men helt åpenbart at de ønsket å konsentrere seg om andre bord. Helst eldre personer, med et desperat forsøk på å få litt ekstra tips. Frekt og arrogant personale.

I tillegg så herretoalettene ikke bra ut. Pissoarer var stengt. Det stinket tiss og det fløt søppel på gulvet.

Dette stedet er bare å styre langt unna. Vi kommer aldri til å komme tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, vegardlitangen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Vi var tre som spiste. To fikk burgere, og en skulle ha blt. Fikk servert en kald sandwich med stekt egg med kald ost og kokt skinke. Vi sa i fra, og fikk en sur tilbakemelding fra servitøren. En annen servitør sa hun skulle sjekke med kjøkkenet! Hun gikk i motsatt retning, og vi gikk. Kan ikke anbefale dette!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 2Anne2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Ble møtt av en hyggelig servitør, som hjalp oss raskt og som også gikk igjennom menyen og hva han anbefalte.

Jeg gikk for en ny rett som jeg aldri har smakt, og det falt veldig i smak.
Maten smakte bra, og drinken jeg fikk var også god.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Tinaaleksa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Maten var helt død når vi fikk den, pommes frittesen var kald. Jeg fikk hår i maten og servicen var helt forferdelig til prisen på maten.
Håret jeg fikk i maten dekket de med pengene tilbake og en gratis dessert som var helt ok. anbefaler ikke denne restauranten

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, fredriko625
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Karl Johan, så også på

 

Har du vært i Egon Karl Johan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din