Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyr og helt ok mat”
Anmeldelse av Mats & Martin CC Vest

Mats & Martin CC Vest
Vurdert som nr. 671 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 30
Kjøkken: Europeisk, Norsk, Internasjonalt, Grill
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. desember 2018

Jeg synes dette her bare blir for dyrt ift det en får i retur som egentlig er helt ok mat. Fin uteservering selv om den ligger rett inn i Vækerøveien som er nokså kraftig trafikkert.

Dato for besøk: august 2018
Takk, jeRudi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 28 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Herlig lunsjsted. Bra mat og priser over snitt - men verd det likevel. Kul og hyggelig betjening. Også egnet for middag. Rustikk restaurant - men varm og koselig atmosfære likevel. Anbefaler for alle aldre egentlig. Pizzaen er veldig god - gode smaker med gode ferske råvarer generelt. Ikke så stor meny men holder når det er bredde og gode smaker!!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, NinaR653
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

God service, god mat og greie priser. Litt treig servering, men pizzaen var veldig bra. Skikkelig fiskesuppe, gode porsjoner.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Jcbergum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. desember 2017 via mobile enheter

Koselig sted på CC Vest. Innbydende lokaler. Grei meny. Vi gikk for to italienske pizzaer. De var meget skuffende. Tamme i smaken. Særlig var det dog bunnene som skuffet oss. Tykke og bløte bunner var ikke en god mat-/smaksopplevelse. Noe av de minst gode italienske pizzaene vi har spist.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2017 via mobile enheter

Fredag ettermiddag, stille og rolig - var litt usikker på om de i det hele tatt var åpne.
Effektiv betjening, og maten kommer også relativt raskt. Dog kunne det virke som at betjeningen var litt uinspirerte.
Kommer tilbake, men ikke pga dagens service og betjening.

Dato for besøk: september 2017
Takk, Fantonaldo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mats & Martin CC Vest, så også på

 

Har du vært i Mats & Martin CC Vest? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.