“Trivelig sted med bra service”
Anmeldelse av Bombay Cuisine - STENGT

Bombay Cuisine
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 18. november 2018

God indisk mat med bra service. Trivelig sted. Forholdsvis små porsjoner, greie priser. Vinen har lavt påslag så mye vin for pengene. Bra utvalg av nanbrød, men burde vært chutney å få bestilt ved siden av maten.

Dato for besøk: november 2018
Takk, exxin
BombayCuisine, Manager på Bombay Cuisine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2019

Tusen takk, velkommen tilbake.

Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Dette er helt klart den beste indiske i Oslo. Vært her utallige ganger. Rimelige priser er det også. Her får du mye mat for pengene og gratis papadams til forrett. Anbefaler butter chicken eller chili masala. Svært godt :-)

Dato for besøk: mai 2018
Takk, thestif

Tusen takk, velkommen tilbake.

Anmeldt 23. januar 2018

Maten er viktigst - og den er god ! Moderate priser. Et stort pluss ved denne restauranten er de vakre lokalene. Hyggelig personale og god service. Fine toaletter teller også med.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, vooy
BombayCuisine, Manager på Bombay Cuisine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2018

Tusen takk. Velkommen tilbake

Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

Vi skulle på en hyggelig lunsj og det første som møtte oss i døren var en oase av røkelse som nesten sved i øynene. Vi fant oss omsider en vindusplass og kelneren, mest sannsynlig omtåket av røkelse, gav oss ikke engang ett blikk. Mye venting senere fikk vi endelig meny, etter ett nokså elendig førsteinntrykk. Som vanlig på indiske restauranter får man brød med diverse dipper. Lite fristende når en tyggis klint på innsiden av brødskålen ligger fint plassert mellom brødet... maten var smakløs, ble rett og slett overrasket over hvor lite det smakte. Vår aller verste opplevelse av det indiske kjøkken. Absolutt ikke verdt ett besøk. Styr unna.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Jonas W

It looks that you have everywhere such experience.

Anmeldt 9. desember 2017 via mobile enheter

Ramlet inn her alene på vei fra jobb og ble møtt i døra. Generelt ble jeg tatt veldig godt imot og servicen var bra hele veien. Maten kom fort, og maten var veldig god og levde opp til mine forventninger av Indisk, selv etter å ha vært i India 2 ganger.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, magnush63
BombayCuisine, Manager på Bombay Cuisine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2017

Thank you , welcome back we will be happy to serve you. Advice us more to make us better.

Reisende som så på Bombay Cuisine, så også på