Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tilfeldig stopp og det ble indisk”
Anmeldelse av Bombay Cuisine

Bombay Cuisine
Få mat levert
Vurdert som nr. 420 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Bra atmosfære og hyggelig betjening. Veldig god mat. Vi fikk Matter Paneer. Plain nan, Hariyali nan, mixed raita. Alt var bra og Vindaloo er herlig sterkt! Mango lassi helt nydelig og indisk øl godt

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Hans_Petter_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (124)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 124 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenheit etter kinobesøk på Ringen kino. Svært stort utvalg i ulike rettar, og veldig godt!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonjer107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

De holder til i et stort og fint lokale. Det samme kan sies om menyen, ihvertfall når det gjelder størrelsen. Her var det mye å velge i mellom, med marginale forskjeller mellom rettenes innhold. Det gjør det litt vanskelig å velge, men jeg landet på en rett som jeg ikke husker navnet på, men smakte godt. Retten ble fint servert og med lys under, slik at den holdt seg varm. Hyggelig betjening, som var innom flere ganger og spurte om alt var ok.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BombayCuisine, Manager på Bombay Cuisine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2019

Tusen takk :-) Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Gikk for butter chicken, den var litt utvannet og smakte for mye tomatpure. Servicen var ok. Nesten tomt og de valgte å sette et annet par rett ved siden av oss. Noe jeg synes var merkelig når det bar nok bord å ta av. Maten kom fort, men var som sagt skuffende.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, torandree2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2019

God mat men nesten en time for å få maten på bordet etter bestilling er drøyt. Det hjelper heller ikke med unnskyldning at det er mange gjester. Man bør kanskje tilpasse antall servitører og kokker til antall sitteplasser.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, EHasanagic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bombay Cuisine, så også på

 

Har du vært i Bombay Cuisine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din