Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og god service - men kalde lokaler ”
Anmeldelse av Mamma Pizza Osteria

Mamma Pizza Osteria
Bestill bord
2
fre. 6.8.
20:00
Vurdert som nr. 25 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 18
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Jeg har vært innom for lunsj et par ganger og kjøpt pizzastykker fra disken (som varmes i ovnen). Alt jeg har smakt har vært veldig bra!
Den ene gangen ble jeg sittende veldig lenge da pizzaen min ble glemt i ovnen, men da fikk jeg en kjempegod tiramisu som unnskyldning (den er virkelig å anbefale).

En annen gang skal jeg helt klart gå for en stor pizza, da de lukter og ser helt fantastiske ut!

Eneste minus med dette stedet er at det er ganske kaldt i lokalet (i hvert fall de gangene jeg har vært der), og det kommer et gufs hver gang døra åpnes.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, L_90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 052)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

133137 av 2 052 anmeldelser

Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

God pizza, fin atmosfære, vennlige ansatte. Pizzaene var gode, vi prøvde en rød og en hvit. Ønsker oss større utvalg av øl til neste gang

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 767vanjah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2018

Tusen takk for kommentaren!
Håper vi, ,også, til å ha mer utvalg av øl :)


Velkommen tilbake igjen ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Og vipps, så var jeg tilbake i Italia ved Gardasjøen. Nydelig spicy pizza, Peroni i glasset - hva mer trenger man på en onsdag

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 406roys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2018

Tusen takk for din besøk! :)
Vi venter for deg igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Jeg bestilte nr 19, prinsezzo eller noe sånn, etter anbefaling fra servitør, og den var helt fantastisk! Kanskje den beste pizzaen jeg har smakt. Servicen er forøvrig elendig så ikke forvent deg allverdens.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 678mariannev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2018

Woow det er velding hyggelig å høre!
Tusen takk for besøk! :)

Velkommen tilbake snart!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Har vært her noen ganger de siste ukene. For et deilig sted. Autentisk italiensk pizza - Garantert byens beste! Hadde fint kunne være en populær pizza restaurant i Italia. Personalet er utrolig hyggelig!!! Skal dit nå ikveld også

Dato for besøk: november 2018
Takk, Christian_melgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2018

Tusen takk for besøk! :)
Og velkommen tilbake hver gang! ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria, så også på

Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Mamma Pizza Osteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din