Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk pizza!”
Anmeldelse av Mamma Pizza Osteria

Mamma Pizza Osteria
Bestill bord
2
tor. 5.8.
20:00
Vurdert som nr. 23 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 18
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Innom en ettermiddag for en enkel middag. Pizzaen var saftig, med tynn italiensk bunn og smakfullt fyll! Relativt enkle omgivelser, føltes ganske italiensk. Betjening virket å være i stor grad italienske. Fortjent folksomt. God service!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Gunnar_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2019

Tusen takk for besøk! :)

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 052)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

129133 av 2 052 anmeldelser

Anmeldt 13. desember 2018

Meget bra pasta og pizzaer! To servitører var kommet fra Italia og var meget dyktig og serviceinnstilte! Dette stedet kommer jeg til besøke hvis jeg skal oppleve italiensk mat og kultur.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Carl Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2018

Tusen takk for din besøk! :)
Velkommen tilbake til lille Italia i Oslo.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Har spist her flere ganger og testet forskjellige pizzaer. Alle er veldig gode og servicen er perfekt. Et must i Oslo.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, OJB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2018

Hey Ole Jacob!

Tusen takk for besøk!
Velkommen tilbake snart! ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Uformelt,"lite prangende" og kanskje litt bortgjemt. Men pizzaen, den smaker fortreffelig. Hit skal jeg tilbake!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, JoHo68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2018

Tusen takk for besøk!
Vi venter for deg igjen ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Jeg har vært innom for lunsj et par ganger og kjøpt pizzastykker fra disken (som varmes i ovnen). Alt jeg har smakt har vært veldig bra!
Den ene gangen ble jeg sittende veldig lenge da pizzaen min ble glemt i ovnen, men da fikk jeg en kjempegod tiramisu som unnskyldning (den er virkelig å anbefale).

En annen gang skal jeg helt klart gå for en stor pizza, da de lukter og ser helt fantastiske ut!

Eneste minus med dette stedet er at det er ganske kaldt i lokalet (i hvert fall de gangene jeg har vært der), og det kommer et gufs hver gang døra åpnes.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, L_90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria, så også på

Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Mamma Pizza Osteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din