“Beste pizzaen i oslo”

Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Helt nydelig pizza! Beste parmapizzaen jeg har smakt, og jeg har prøvd mange i Oslo.

Luftig bunn med gode kanter men perfekt italiensk, var som å være tilbake i Italia! Anbefales på det sterkeste!

1  Takk, helenefronth
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria Italiana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2019

Hei Helene!

Tusen takk for topp rangering av vår restaurant! Velkommen igjen!

Med vennlig hilsen,

Mamma Pizza Team

Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Reiste dit med min søster, jeg fikk en super god pizza som servitøren anbefalte. Søsteren min pasta. Alt smakte veldig bra. Koselig liten restaurant. Virkelig å anbefale

Takk, 987siria
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria Italiana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Tusen takk for besøk :)
Vi venter for dere igjen!

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Maten var såå god! Den beste tiramisuen i verden, og miljøet er veldig koselig, perfekt. Servitøren var en gutt fra Spania, og jeg må si han var super vennlige og høflig, great service 🙌🏼

Takk, Emiliaby_9-_

Tusen takk for kommentaren og for besøk! :)
Velkommen tilbake snart ;)

Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig pizza og raskt levert. Innfridde alle forventninger. Litt trangt lokale, men god stemning og casual atmosfære.

2  Takk, dagfridv

Tusen takk! :)

Velkommen tilbake,

med vennlig hilsen,

Mamma Pizza Team

Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Innom en ettermiddag for en enkel middag. Pizzaen var saftig, med tynn italiensk bunn og smakfullt fyll! Relativt enkle omgivelser, føltes ganske italiensk. Betjening virket å være i stor grad italienske. Fortjent folksomt. God service!

Takk, Gunnar_Oslo

Tusen takk for besøk! :)

Velkommen tilbake!

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria Italiana, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Mamma Pizza Osteria Italiana? Del dine erfaringer!