Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig italiensk mat, bare et steinkast fra Karl Johan”
Anmeldelse av Mamma Pizza Osteria

Mamma Pizza Osteria
Vurdert som nr. 33 av 1 570 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk god pizza og velsmakende viner. Ikke stort vinutvalg, men smakfullt og tilpasset maten. Og ikke minst god grappa, rund og mild i smaken. Og sist men ikke minst, veldig hyggelig betjening. Er du heldig, kan du få en hyggelig prat i baren med innehaver Luca.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, rayha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Takk for kommentaren!
You made our day! :)

Velkommen tilbake snart!

Mamma Pizza Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (2 237)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

179183 av 2 237 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Det er en koselig resturant. God service, flott betjenning og god pizza. Kan anbefales å ta turen innom

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 714leneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2019

Tusen takk for kommentaren!

Med vennlig hilsen,

Mamma Pizza Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Helt nydelig pizza! Beste parmapizzaen jeg har smakt, og jeg har prøvd mange i Oslo.

Luftig bunn med gode kanter men perfekt italiensk, var som å være tilbake i Italia! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, helenefronth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2019

Hei Helene!

Tusen takk for topp rangering av vår restaurant! Velkommen igjen!

Med vennlig hilsen,

Mamma Pizza Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Reiste dit med min søster, jeg fikk en super god pizza som servitøren anbefalte. Søsteren min pasta. Alt smakte veldig bra. Koselig liten restaurant. Virkelig å anbefale

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 987siria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Tusen takk for besøk :)
Vi venter for dere igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Maten var såå god! Den beste tiramisuen i verden, og miljøet er veldig koselig, perfekt. Servitøren var en gutt fra Spania, og jeg må si han var super vennlige og høflig, great service

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Emiliaby_9-_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LZBOLO2012, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2019

Tusen takk for kommentaren og for besøk! :)
Velkommen tilbake snart ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria, så også på

Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Mamma Pizza Osteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.