Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av Mamma Pizza Osteria

Mamma Pizza Osteria
Vurdert som nr. 29 av 1 840 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 17
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservater
Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Oslo. Stort sett kun engelsktalende personell, og det er skuffende i Norge. Fikk glovarme, nyvaskede glass til det kalde vannet. Helt grei mat.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Luca Z, Owner på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019

Beklager at vi skuffet deg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 880)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 1 880 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Helt ok restaurant, helt ok mat.
Det var hektisk søndag for restauranten og bare 2 servitører på jobb.

Dato for besøk: august 2019
Takk, minnas2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Luca Z, Owner på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019

Takk for besøket!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi fikk tak og hyggelig service, men var iskald (mulig glassene hadde ligget i fryseren også) og pizzaen vi fikk smakte veldig godt! Koselige lokaler, så vi kommer definitivt tilbake når anledningen byr seg.

Dato for besøk: august 2019
Takk, pernillemalenee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Luca Z, Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Tusen takk for hyggelig anmeldelse og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Etter å ha lest og letet etter restaurant å spise på i Oslo (det er mange å velge mellom) som passet både oss voksne og jentene våre, så valgte vi denne.
Her er det fult,så lurt å booke plass, ellers så kan du vente og får plass innen 30 min.
En liten og intim restaurant og så koselig.
Maten var fantastisk.
Vi hadde pasta, pizza og risotto, maten var helt ypperlig og servitørene var hyggelige.
Vi satt til de stengte.
Her skal vi igjen nesten gang vi er i Oslo.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, CEGU2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Luca Z, Public Relations Manager på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Tusen takk for besøket og denne hyggelige anmeldelsen, vi gleder oss til dere kommer tilbake:-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Beste pizzaen jeg får tak i utenfor Italia. Anbefales. Jobber i nærheten og spiser eller henter pizza her med jevne mellomrom.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 225lisee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Luca Z, Owner på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Tusen takk for fine ord og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria, så også på

 

Har du vært i Mamma Pizza Osteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din