“Nydelig mat og hjertelig service😊”

Mamma Pizza Osteria Italiana
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Perfekt sted for god og ekte Italensk mat og varm og personlig service. Gode priser, rask servering og koselige omgivelser. Sentralt

2  Takk, Hegestu

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Nydelige mennesker som jobber der og god service. Pizzaen var fantastisk og vi gleder oss til å teste ut pastaen neste gang! :)

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, 157aileenh
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk pizza med parmaskinke og ruccula. Nydelige bruschetta. Og fruen sa at hun spiste den beste pastaretten hun har smakt. Den heter Caserecce E Burrata.

1  Takk, pagunder
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og mannen var i Oslo en helg og hadde lyst på pizza. Etter å ha lest anmeldelsene på tripadvisor bestemte vi oss for å gå på Mammas Pizza. Dette stedet kan virkelig levere! Beste pizzaen jeg har hatt i Norge og gleder meg til å spise her igjen neste gang jeg er i Oslo. Fikk mye ost på pizzaen og både pizzasausen og bunnen va utrolig god.

1  Takk, 867mayb
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte «meat feast» og ble meget fornøyd. Velsmakende bunn, mye fyll og bra viner på menyen. Anbefales.

1  Takk, Hrune

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria Italiana, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Mamma Pizza Osteria Italiana? Del dine erfaringer!