Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza pizza!”
Anmeldelse av Mamma Pizza Osteria

Mamma Pizza Osteria
Bestill bord
2
tir. 27.7.
20:00
Vurdert som nr. 25 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 18
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 26. juli 2020

Pizzaen her er svært bra! Jeg spiste en Margherita, og var kokfornøyd! Drakk også tre forskjellige glass rødvin til pizzaen for å finne ut hva som passet best, men ble aldri enig med meg selv. Uansett hva man foretrekker i glasset, er pizzaen digg! God service er det også!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, EddyB918
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 045)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 2 047 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Booket bord på forhånd, det er jeg glad for. Utrolig koselig lokale. Flink betjening. Og n y d e l i g pizza! Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, solfrid2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra Italiensk pizza, bakt i steinovn. Fantastisk tomatsaus og tilbehør. Anbefales for smaken av Italia. Ikke la deg lure av utsiden.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ivargk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

God service, pizzaen kom raskt og trivelig sted. Veldig god pizza bunn og pizzaen smakte veldig godt. Anbefaler denne restauranten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ElisabethV120
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Har prøvd både pizza og pasta og kan anbefale begge deler. Bunnen på pizzaen er helt utsøkt og akkurat sprø nok. Kommer tilbake hit neste gang man er i Oslo.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jonash91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria, så også på

Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Mamma Pizza Osteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din