Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ingen over, ingen ved siden av”
Anmeldelse av Mamma Pizza Osteria

Mamma Pizza Osteria
Bestill bord
2
tir. 19.10.
20:00
Vurdert som nr. 28 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 19
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste Arancine Siciliane og Bruschetta Felice til forrettet, og pizza Diavola og pizza Pollo til hovedrett. Fy søren for en nydelig mat vi fikk servert, både på utseende og smak! Nydelige smakskombinasjoner, nydelig pizza og fantastisk pizzabunn - her blir jeg stamkunde de gangene jeg er i Oslo!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Nina B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 076)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4549 av 2 076 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Supergod pizza i «italiensk miljø» rutete duker, fortau og god italiensk øl, Takk for oss, og i tillegg fikk setter’n vår vann uten å bestille

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, rketil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Spiste en pizza på utebordene på fortauet. Pizzaen var fortreffelig (Nduja) og drakk en peroni til. Hyggelig betjening som raskt gjorde klart bordet og tok bestilling. Noe ventetid på maten, men det er forståelig med kø i døren både av gjester og Foodora-bud.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Magne F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Var her med fruen, spiste forrett og hovedrett. Maten var veldig god og servicen var rask og bra, selv med tilnærmet fult hus!

Det eneste som trekker fra 5 til 4 var at det var fryktelig varmt i lokalet. Gjestene satt og svettet. Men på en mindre varm dag ville det blitt 5/5

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, stillll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Dette anbefales om man vil spise pizza/pasta i sentrum. Hyggelig lokale, hyggelig betjening og veldig god mat. Vi spise Princepessa, Sana , parma, ceasar salat og caserecce burrata. Alle var fornøyd!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, beatejeanettem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria, så også på

Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Mamma Pizza Osteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din