Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Det beste Oslo kan by på av pizza?”
Anmeldelse av Mamma Pizza Osteria

Mamma Pizza Osteria
Vurdert som nr. 35 av 1 555 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 5 - USD 21
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig Italiensk pizza med en himmelsk god bunn. Dette bør alle teste ut som er lei ferdigbunnpizza på egons.. Minst like god denne som Pizzaen jeg gnudde innpå sist jeg var i Firenze. Veldig kjekt at de også laget en like god barnepizza til de minste, føler ofte barne får litt «enkle» retter, slik var det ikke her.
Hyggelig betjening og koselige lokaler, anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Sunshine62281549485
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 178)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 2 178 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Svært god italiensk pizza, god vin som passet til maten. Barnemenyen er noe tynn, men barna likte pizzaen. Anbefaler principessa pizza - utrolig god kombinasjon av valnøtter, honning, skinke og oster.
Litt høy musikk innerst i lokalet hvor vi satt. Mye akustikk pga tremøbler.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, MaritaNicolaisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Best pizza ever, prøv den med trøffel - anbefales. Koselig pizzeria med hyggelig betjening. Pasta carbonara var også veldig bra

Dato for besøk: juli 2021
Takk, brukernavn1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Gledet oss til å teste pizza etter å ha lest mange gode anmeldelser. Vi testet 2 ulike smaker. Begge helt smakløse, vi måtte salte ekstra for at de i det hele tatt skulle smake noe. Den ene var veldig lite stekt, helt råe kanter. Servicen var heller ikke til å skryte av, betjeningen skulle hele tiden rydde bordet mens vi spiste... Følte at vi måtte dra før vi var ferdig med måltidet! Styr unna

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, _tadh_dr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Den desidert beste italienske pizzaen jeg har spist i Norge. Hyggelig servitør med gode anbefalinger.
Vi var 6 personer som alle var like fornøyde

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Henning A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria, så også på

 

Har du vært i Mamma Pizza Osteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.