Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjennomsnittlig”
Anmeldelse av Mamma Pizza Osteria

Mamma Pizza Osteria
Vurdert som nr. 35 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Bra italiensk pizza. Stressende atmosfære, med mye folk, servitører som fløy frem og tilbake og støy fra oppvasken. 600 kr for husets vin. Ingen servitører snakket norsk. Dårlig inventar, krakker og benker uten ryggstøtte.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Ambassador109167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 176)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 2 176 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Uten tvil byens beste Italienske sted. Jeg har prøvd både pizza og pasta her, og vinen som servitørene anbefaler er alltid en god match.
Mat, drikke og betjeningen er samlet en meget hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, FinnAndAnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Førsteklasses pasta x 2, hhv Casarecce og ravioli. Rask og hyggelig service, fantastisk rødvin og glimrende pris. Den beste pastaen man får kjøpt i Oslo, antakelig i Norge. Vennlig og profesjonell betjening. Anbefales uten forbehold, dette var ikke mitt første besøk, og det blir ikke det siste. En perle av en restaurant!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Trygve L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Meget god mat. Synd at de ikke hadde forhåndsbestilling av bord. Ble en del venting til det ble vår tur. Vi angrer ikke ventingen etter at maten var servert. Hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Camper27261894848
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig Italiensk pizza med en himmelsk god bunn. Dette bør alle teste ut som er lei ferdigbunnpizza på egons.. Minst like god denne som Pizzaen jeg gnudde innpå sist jeg var i Firenze. Veldig kjekt at de også laget en like god barnepizza til de minste, føler ofte barne får litt «enkle» retter, slik var det ikke her.
Hyggelig betjening og koselige lokaler, anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Sunshine62281549485
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria, så også på

 

Har du vært i Mamma Pizza Osteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.