Food: 3/10
Service: 5/10
Vi spiste pasta. Hennes ravioli kan beskrives som smakløs og sur på en og samme tid. Det var hverken salt eller pepper på bordet og lite parmesan på toppen. Pastaputene var store og nesten litt for harde. Det kan være de ble laget langt tidligere på dagen da vi ankom spisestedet rundt klokken 20:00.
Min tagliatelle var helt ok. Kjøttdeig, tomatpuré, fløte, med krydderiene salt, pepper og rosmarin. Det var godt med parmesan på denne retten, men ellers ikke noe mer enn hva en gjennomsnittlig nordmann kan lage med 60kr fra kiwi.
Den engelsktalende hovmesteren var svært hyggelig og behjelpelig på første møte. Da maten ankom ble vi servert med kniv og gaffel og skjønte fort at noe var på villveie. Mamma Pizza pleide å være en skatt i sentrum blant mye ræl, men nå, med både Risbolle, Mantra og Roti Shop kun i Dronningens gate, er Mamma Pizza ikke annet enn en ”TGI Fridays“ forklede i itealiensk nasjonaldrakt. En liten turistfelle i Oslo sentrum. Det eneste inntrykk vi fikk av autentisk italiensk cuisine var chinotto-brusen de hadde ved kassen. Den var veldig god og får en solid 9/10 vurdering.