Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oppskrytt”
Anmeldelse av Mamma Pizza Osteria

Mamma Pizza Osteria
Vurdert som nr. 32 av 1 553 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 19
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. september 2021

Pizzaen lever rett og slett ikke opp til hva man skulle forvente. Pizza nummer én; for mye ost med smørliknende smak og slapp bunn. Pizza nummer to; for mye tomatsaus på en altfor slapp bunn og manglet basilikum selv om det stod beskrevet i menyen. Dette var mitt andre besøk og siste sjanse jeg gir denne restauranten. Går på Girotondo neste gang!

Dato for besøk: september 2021
Takk, kmD6610SB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Luca Z, Marketing på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2022
Google-oversetting

thank you for your feedback! Each one is extremely important to the development of our Osteria. If there is anything else you would like to share with us please get back to us on Instagram @mammapizzaoslo. We will be grateful for additional information.

best regards,
Mamma Pizza crew

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 207)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3741 av 2 207 anmeldelser

Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Stakk innom en onsdag kveld. Måtte vente 10 minutter men det var verdt det. Trivelig sted, hyggelig betjening og god mat. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 324perm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Luca Z, Marketing på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2022
Google-oversetting

ahh grazie amore! it is really important to us to hear such an amazing words :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2021

Jeg bestitle fra foodora, og det var veldig godt, men endte nesten med å ikke bestille for menyen var en blanding av italiensk og engelsk. Forstod jo ingenting når menyen var på to språk og ingen av de er morsmålet ditt. Bestilte bare en Margarita, kan menyen på foodora vær så snill være på norsk?

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, annamV9720FE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Luca Z, Marketing på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2022
Google-oversetting

hi there Anna,

thank you for your feedback. Many of the ingredients on our menu are original own and/or Italian names that cannot be translated into another language and at the same time represent their origin or type. Speaking of English, our mission is to make sure that everyone, regardless of their background, can find their way in our Osteria. That is its purpose, to accommodate all nationalities, all ages and all beliefs. We want to connect everyone. Just like in Italy :)! you won't find there norwegian menu .

have a nice evening! thank you one more time for the review :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Skal vi ha pizza når vi er i Oslo går vi alltid på dette stedet. Kanongod pizza på italiensk vis og hyggelige priser. Du får også italiensk øl på fat. Lite intimt sted og ikke for prangende interiør.

Dato for besøk: september 2021
Takk, svenntorew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Luca Z, Marketing på Mamma Pizza Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2022
Google-oversetting

ahhh grazie amore! <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2021 via mobile enheter

Dette er nok den beste pizzaen jeg har smakt. Sinnsykt god bunn, godt med ost og de har burrata (som er et stort pluss i mine øyne). Veldig, veldig trivelig ansatte med god service. Anbefaler virkelig denne perlen av en restaurant! Litt ventetid for bord, men det gjorde ingenting når maten og de ansatte var i toppklasse :)

Dato for besøk: september 2021
Takk, 208rikkel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria, så også på

Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Mamma Pizza Osteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.