“Skuffet over pizzaen”

Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 29. november 2023 via mobile enheter

Hadde store forventninger til Mamma Pizza, men ble ganske skuffet. Pizzaen var ganske smaksløs, og det var ikke brukt fersk mozerella. Atmosfæren var derimot veldig god, med rutete duk og hyggelige lokaler.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Nextplorer123
Luca Zannini, Owner på Mamma Pizza Osteria Italiana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2024

oh mamma, we always use fresh mozzarella amore. Hope you'll visit us again, and give the taste another chance!

Anmeldt 19. november 2023

Hva har skjedd!! Jeg har spist her flere ganger med familien, men denne gangen var det en stor skuffelse. Jeg bestilte Parmagiana, som var full av fett, dvask ost og bunnen holdt ikke standard. Bunnen var våt, bare kantene holdt mål. Auberginer, er veldig godt, men her var det helt feil med altfor mange på, som utgjorde en trussel mot å kalle det en pizza. Serveringen var også preget av samlebåndsarbeid, og lite preg av ro. Jeg gikk, skuffet og kvalm resten av kvelden. «Smakte det?», ble kastet mot meg, men ingen følelse av å virkelig være nysgjerrig, når jeg sa det ikke smakte så godt. Hun hastet bare videre. Kanskje det ikke er viktig når kvaliteten ikke gjelder mer, men kvantiteten. Jeg kommer ikke tilbake med familie eller venner. Og spør noen meg; styr unna! Til de har skjerpet seg.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, LarsReiser

ah we're sorry you feel this way! We're putting our efforts not only on quality of food, but also on the feeling you take back home with you after the visit. Which is why it breaks our heart. Hopefully you'll come back one day, so we can disenchant the impression!

Anmeldt 5. november 2023

Veldig god mat og porsjonene var store! Vi fikk god service og følte oss ivaretatt. Prisene var som de fleste restauranter og lokalet var avslappet og koselig. Perfekt for venner, familie, date etc. Menyen hadde noe til en hver smak. Et minus er at man ikke kan reservere bord, slik at du ikke kan planlegge en tur dit uten å forvente noe ventetid (avhengig av hvor mange/hvor travelt det er). Uansett en flott opplevelse!!

Dato for besøk: november 2023
Takk, magnussV8975NW

grazie!

Anmeldt 1. november 2023

God mat, men uhøflig ung servitør på jobb tirsdag 31/10. Hun virket nesten litt aggressiv, helt uten grunn...
Hyggelige lokaler.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Geir E

that's important message, grazie!

Anmeldt 22. oktober 2023 via mobile enheter

En klar favoritt! En av de beste pizzaene jeg har spist. Får ikke reservert, men man går å setter seg opp på liste. Deretter venter man ca 20- 30 min til man får melding om at det er din tur. Maten gjør at det er verdt ventetiden. I tillegg god atmosfære og meget god service. Mat og drikke kommer raskt etter man har bestilt.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, helenes249

grazie amore 🧡

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria Italiana, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Mamma Pizza Osteria Italiana? Del dine erfaringer!