“Helt fantastisk og nydelig service 🥰”

Mamma Pizza Osteria Italiana
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 24. juni 2024 via mobile enheter

Ekstremt ypperlig pizza, min familie nøyt denne pizzaen trøffel og margherita var noe av det beste vi har spist. Veldig søtt lokale

Takk, Hettemor

Anmeldt 23. juni 2024 via mobile enheter

Veldig god Pizza og dessert, og utrolig god service! Vi kom dit litt sent klokka 19:00. Vi ble møtt med smilende servitører og vi fikk et bord så raskt som mulig. Det vart pizza på oss fleste og alle var kjempe fornøyde. Det var god atmosfære og alle var i kjempe humør. Servitøren vår var med å tulla og skapte et godt og morsomt miljø. Desserten var helt utrolig. Anbefaler sterkt å smake på sjokolade fondanten og nutella baguetten! Kommer uten tvil tilbake hit og anbefaler den til alle!

Takk, Maps41484986650
Anmeldt 19. juni 2024

Dette stedet er lokalisert i nærheten av Oslo S. Selv om det var kø tok det kort tid å få bord. Ikke lenge etter fikk vi bestilt og det tok ikke lang tid før maten kom. Men, det var dyr og dårlig pizza. Pizzaen var nærmest smakløs. Hadde det ikke vært for at vi var sultne ville vi ha sendt pizzaen i retur. Dette var dårlig, spesielt med tanke på at vi var der for noen år siden, da var maten god. Opp mot 270 kroner for en pizza er det ikke verdt. Konklusjon; dyrt og dårlig, d&d.

Takk, larseinarf2019
Anmeldt 19. juni 2024 via mobile enheter

Meget god pizza og også carbonara. Tykk bunn og rask servering. Masse folk og kø. Dessverre veldig liten oppfølging fra servitørene etter maten ble servert. For mange kunder/få servitører.

Imponerende med lang kø på en mandag, vi syntes likevel denne kanskje er litt overvurdert.

Takk, Gunnar_Oslo
Anmeldt 14. juni 2024 via mobile enheter

Fantastisk sted med flott atmosfære og svært god mat. Hyggelig crew, ikke noe «vagant», pizzaen er bare helt fantastisk. Anbefales!

Takk, Plenning

Reisende som så på Mamma Pizza Osteria Italiana, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Mamma Pizza Osteria Italiana? Del dine erfaringer!