Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelige lokaler, dårlig mat, elendig smittevern. ”
Anmeldelse av Wayne's Coffee

Wayne's Coffee
Vurdert som nr. 913 av 1 601 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Bar
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Hyggelige lokaler, dårlig mat og elendig smittevern. Fikk et bagel-formet rundstykke som var så hardt og kompakt at det omtrent ikke var mulig å bite igjennom, med minimalt med kylling og kitt dvask salat. Spisefølget bestilte en rekesalat som hadde de aller blekeste, minste og ekleste rekene jeg har sett i en salat. Ikke bra! I disse coronatider var det også leit å se at håndsprit ikke var tilgjengelig for kundene, og at man selv måtte betjene en vannbeholder med kran. Tviler på at dette hadde fått godkjent ved en inspeksjon.

Første og siste gang på Waynes Coffee!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, NordicWalkabout
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 55 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Grei kaffe, men bedre te faktisk. Grei plass å dra innom for å ta med kaffe eller te. Ikke så koselig å sette seg ned.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Ane V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2017 via mobile enheter

God kaffe, men høy pris. Maten er helt grei, men ikke noe spesielt å skryte av. Går hit for kaffen sin skyld og kjøper da enkelte ganger noe ved siden av om jeg er sulten.

Dato for besøk: april 2017
Takk, mathiasgr_smol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2016

Wayne's Coffe ligger veldig sentralt og har en hyggelig og vennlig toen når du stikker innom. Uteserverineg blir mest for røykere og ikke så bra for førsteinntrykket når du må passere inn?? Inne finnes små bord som fungerer fint for samtaler. Bra kaffe og "meny"

Dato for besøk: august 2016
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2016

Stikker ofte innom her for en deilig baguett og aromakaffe og for en pause på mine mange møter- og gjøremål i byen. Småjobber litt, og sitter gjerne ute om sommeren og nyter et raskt måltidet, - og ser på folkelivet. Hyggelig betjening, og alltid rent- og pent. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: august 2016
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Wayne's Coffee, så også på

 

Har du vært i Wayne's Coffee? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din