Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god italiensk takeaway-pizza”

Pizza Pancetta Briskeby AS
Få mat levert
Vurdert som nr. 603 av 1 591 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Beskrivelse: Vi bringer Italia til deg
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi bringer Italia til deg
Anmeldt 6. januar 2019

Italiensk, tynn bunn, autentisk, smakfull, alltid god. En favoritt i familien. Ganske raskt. Anbefales..

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Ellen D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 23 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Andre gangen jeg har spist her, og allerede nå kan jeg si at dette er byens beste italienske pizza. Godt med fyll, nydelig hjemmelaget saus og helt perfekt stekt bunn. Blir skuffet når jeg spiser pizza andre steder enn her, helt fantastisk god!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, malinkristine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2017 via mobile enheter

Pizzan kan enten være super eller så er den middels men op topp er den oslo's beste så vært og ta sjansen på og bestille pizza der

Dato for besøk: september 2017
Takk, tommy w
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2017

Dette er en take-out pizzasted som er utrolig populær på Briskeby fordi man får nydelig pizza uansett hvilken type man velger, - og alle finner en pizza de liker på grunn av det store utvalget.

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2016

Denne pizzaen må prøves. Perfekt stekt, perfekt bunn og herlig saus og fyll. Bunnene lages fra bunnen, så dette er kvalitet.

Dato for besøk: august 2016
1  Takk, T0mmy1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizza Pancetta Briskeby AS, så også på

 

Har du vært i Pizza Pancetta Briskeby AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din