Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God sushi”
Anmeldelse av Sakee

Sakee
Vurdert som nr. 340 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Sushi
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

God smak og estetisk pent. Risen falt litt fra hverandre. God service. Bare ett bord med vanlige stoler, ellers barstoler noe som er litt ukomfortabelt i lengden.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Dorthe92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 57 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2018

Toppscore på betjeningen, god og vennlig service.
Bra mat på det jevne. Minus for litt surr med bestillingene, fikk ikke hva jeg hadde bestilt, og vi var tross alt bare to, som ikke bestilte spesielt mye.
Risen bør være litt varmere.
Ølen bør være litt kaldere.
God sushi, bra maki, nydelig andelever.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ArneBob
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, anbefales på det sterkeste hærlig opplevelse. Bestil gjerne smaksopplevelse om du har ikke vært bort i før. Beste sushi EVER. Hyggelig

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Hilde J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

Her bestiller jeg overtidsmat. Alltid rask leveranse (10 minutter) og i all hovedsak velsmakende retter. Hyggelig betjening.

For den som vil spise i restaurantlokalet så kan man oppleve stedet som lite og intimt, interiøret er stilig.

Takeaway anbefales.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, finansbonden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2017 via mobile enheter

Var her til lunsj. Bestilte litt ulike retter. Prøvde å få litt info/ anbefalinger fra den kvinnelige servitøren- men fant raskt ut at hun ikke var spesielt imøtekommende. Fikk maten raskt, men det hadde skjedd en misforståelse der jeg fikk tre retter ( ikke to som jeg mente jeg hadde bestilt ). Prøvde å snakke hyggelig med servitøren om at dette kanskje hadde vært en misforståelse fra oss begge.. ble raskt avbrutt med en svært uhøflig og aggressiv tale om at jeg tok feil, hun hadde spurt meg gjentatte ganger - både en to og tre ganger.. om jeg skulle ha så mye mat ( noe som heller ikke er sant:-( Jeg ga meg og betalte for alt .. men svært sjokkert over å bli skjelt ut foran alle de andre ansatte. Maken til kundebehandling!! Styr unna om dere ikke vil bli ydmyket og utskjelt !!

Dato for besøk: november 2017
Takk, Pusur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sakee, så også på

Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Sakee? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din