Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært bra”
Anmeldelse av Maschmanns Matmarked

Maschmanns Matmarked
Vurdert som nr. 251 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 28
Kjøkken: Pizza, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: MASCHMANNS - Mateventyret på Skøyen. Ferskvaremarked med Bakeri og Pizzeria. Markedet har også betjente avdelinger med kjøtt, sjømat, ost og skinker. Åpningstider MARKED: 11-19 (man-ons.), 10-19 (tor- fre) 9-18 (lø) 11-18 (sø) BAKERI OG PIZZERIA: 8-22 (man-fre), 9-22 (lø), 10-22 (søn)
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi har hvert her flere ganger og har ikke alltid hvert like fornøyd men vi tenkte vi skulle prøve igjen. Vi spiste dagens salat og skagensmørbrød. Dette smakte kjempegodt og vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (167)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 167 anmeldelser

Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Maschmann har nydelige råvarer, og butikken har fantastisk service. Dessverre er historien en helt annen for cafeen. Vi bor i nærheten og kommer ofte pga den gode maten. Men servicen i cafeen er noe av det verste vi har vært borti. De ansatte himler med øynene og sukker hver gang en kunde ønsker å bestille. De blir rett og slett irritert hver gang det kommer kunder.. vi kommer også ofte for cronuts, men de er alltid utsolgt, uansett hvor tidlig man kommer.. nydelig mat, men personellet er direkte fiendtlig!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Tobias A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Vi har i dag besøkt Maschmanns Bakeri hele tre ganger, og vi var like begeistret hver gang. Vi kjøpte et fantastisk godt brød til frokost, før vi igjen besøkte dem for bakevarer til lunsj. De cronutsene de selger er noe av det beste av bakevarer vi noen gang har spist! Vi kom tilbake igjen til kvelden for å spise pizza og drikke vin. Vi fikk utrolig god service or gode tips av kelner, og pizzaene var himmelsk. Og vi tok selvfølgelig med oss et par cronuts til frokost til i morgen. Vi kommer garantert igjen!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, anneegeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2020 via mobile enheter

Du finnet neppe samme vare dyrere noe annet sted i Oslo, jeg føler meg like «robbet» og lurt hver gang jeg handler der. Siste «prisrekord» var da jeg kjøpte 4 hvite tyske asparges, kilopris kr 499,- (!) som ble kr 192,- for 4 stk. En rask sjekk etterpå andre steder i nærheten var kilopris på kr 399,- (ikke helt billig det heller men tross alt kr 100,- spart pr kilo ved ikke å handle her. Delikat og snobbete - det skal de ha. Det blir VELDIG lenge til jeg handler der neste gang for samme ågerpriser har jeg erfart tidligere når jeg feks har kjøpt ost eller kaffebønner.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Delte en pizza med øl og vin som drikke. God mat, godt øl og hyggelig betjening. Flott at de også setter en vannflaske på bordet.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Dag1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Maschmanns Matmarked, så også på

 

Har du vært i Maschmanns Matmarked? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din