“Triste greier”

Prisklasse: USD 13 - USD 26
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 26. august 2022

Mitt besøk ble en skikkelig nedtur. Borte var den stille eleganse og mange av de gamle gjestene. Stedet er nå historie for meg.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Lars H

Anmeldt 10. juni 2020 via mobile enheter

Her er alt på topp! Ypperlig atmosfære, service, drinker og mat! Boman cheeseburger: out of this world! Fries: Beste i Oslo.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, bendbone
Anmeldt 7. mars 2020

Vi er tre venninner som ca en lørdag annenhver måned tar en tur innom Bar Boman, eller Dagligstuen som vi liker å kalle stedet. Her er det god og lun atmosfære og stort sett god service. Vi oppfatter oss selv som normalt høflige og hyggelige damer. Det er imidlertid en servitør på Bar Boman, en relativt voksen dame, som utmerker seg, og dessverre i negativ retning... Hun har en arroganse ved seg, og behandler oss tre "jentene" som om vi var, ja nettopp noen jentunger til tross for at vi har rundet femti. Ikke sitter vi ved riktig bord, ei heller plasserer vi oss riktig i stolene, i det hele tatt så føler vi oss i veien for denne akk så erfarne servitøren. Skulle egentlig ikke tro at det er nettopp slike som oss hun og bedriften hennes lever av... Lenge leve service-yrket!

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, Voicadimrik
Anmeldt 17. februar 2020

Veldig behagelig atmosfære! Vi går dit gjerne før eller etter at vi har benyttes oss av et kulturtilbud i nærheten, men det er et veldig populært sted så det er ofte fullt. Bra utvalg av drinker og gode småretter av generøse porsjoner, god service og flotte omgivelser!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 8. desember 2019

Vi så frem til en hyggelig pause i travelheten en førjulssøndag med et lett måltid og et glass på Bar Boman. Men akk, dette var en lei og dårlig opplevelse.
En sur og gretten kelner, « vi er bare tre på vakt og har ikke tid til å bedrive service».
En utrolig tørr, smakløs og overpriset Club Sandwich.

Til info: vi spurte kelneren om de hadde majones eller sennep. Jada, det hadde de. Men vi fikk ikke noe.....

Kaffen måtte etterlyses. Samme måtte nabobordet, de ga til slutt opp og droppet kaffen.

Kveldens underholdning var samtalen mellom to kelnere som klaget på uhøflige gjester, det var en i lokalet som plystret for å få oppmerksomhet.... kanskje de skulle spurt seg hvorfor.....Til tross for halvfullt lokale var kelnere hverken effektive eller hyggelige.

En gedigen skuffelse.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Tourist723267

Reisende som så på Bar Boman, så også på

Har du vært i Bar Boman? Del dine erfaringer!