Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste Thai mat i Oslo. God”
Anmeldelse av Thai Orchid Cafe

Thai Orchid Cafe
Vurdert som nr. 285 av 1 504 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Beste Thai mat i Oslo. God service. Vi var 7 stykker og alle var positivt overrasket. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, marionlX9430UI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 132 anmeldelser

Anmeldt 18. mai 2020 via mobile enheter

Spiste noe pad thai. Gode nudler, men rekene var litt under middels. En av oss spiste stekt ribbe ( rett 26? ) og var veldig fornøyd med den.

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, 161niklasj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2020

Thai restaurantene vokser opp i alle større byer, og det med god grunn. Nordmenn har fått smaken på gode asiatiske matretter. Ikke aller minst på grunn av den fantastiske maten som serveres på hyggelige Thai Orchid Cafe! Fantastisk Pad Thai med ditto! Proff og rask betjening, rent og pent, og anbefales på det sterkeste! d:o)

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Beste thaimaten i Oslo.
bestiller stort sett alltid Larb Gai eller Som Tam med sticky rice. Smaker like godt som i Thailand.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, LasseH801
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

Jeg har gått hit i 6 år, og bestilt det samme hver eneste gang. Har aldri fått bedre Pad Thai noe annet sted. Ei venninne av meg er fra Thailand og sier dette er det nærmeste thailandsk mat man kommer. Maten har aldri sviktet, men servicen er ikke alltid på topp.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Anniken K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Orchid Cafe, så også på

 

Har du vært i Thai Orchid Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din