“Nydelig mat med combo av kjøtt”
Anmeldelse av Mahayana Asian Dining

Mahayana Asian Dining
Kjøkken: Kinesisk, Japansk
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med combo av kjøtt og skalldyr. Vi valgte en meny men fikk bytte noen retter likevel. God service Og ikke minst rask servering. Verdt pengene!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Ranflu

Anmeldt 10. august 2020

dette stedet har fantasktisk mat. Ble veldig positivt overasket. trodde det var en turistfelle med den beliggenheten. Personalet er veldig hyggelige og ekstremt effektive. Det som gjør at stedet ikke kommer opp på svært bra nivå, er for meg interiøret. Skal man her. Bør man spørre om å få sitte innerst i lokalet. I den første delen er det helt klart Cafe preg over innredning. Så etter at vi hadde spist måtte vi finne et hyggeligere lokale for å kose oss. Mne som sagt. mat og service er veldig bra.

1  Takk, Trond L
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god asiatisk mat. Anbefalt hvitvin passet utmerket til både forrett (vårruller og suppe) og hovedretten (kylling).

Takk, mariannemY5761KJ
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

det var helt ok, maten var god men kunne vært bedre. litt treigt persoalet, sjekket lite opp på bordet.

Takk, gruddere
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Nok et godt måltid hos Mahayana Asian Dining. Hyggelig betjening som raskt er på pletten for å gjøre måltidet til en god opplevelse. Gode og balanserte smaker gjennom hele 3 retters menyen.

2  Takk, Tone Ragnhild R

Reisende som så på Mahayana Asian Dining, så også på

Har du vært i Mahayana Asian Dining? Del dine erfaringer!