Min erfaring hos Japanese Dining Sato i dag var intet mindre enn katastrofal. Som en gruppe på seks, ivrige etter å utforske deres meny etter en lang dag, ble vi møtt med en situasjon så ubehagelig at den fortjener offentlig advarsel. Uten forvarsel eskalerte et uskyldig toalettbesøk til et offentlig mareritt, hvor stedets eier, i full offentlighet, anklaget min kone for å tette toalettet med håndservietter - en absurd påstand full av løgner og beskyldninger, ropt ut foran alle gjestene i lokalet. Vår forsøk på å komme til orde, ble møtt med avvisning og ytterligere anklager.
Det som skulle vært et hyggelig måltid, ble en offentlig ydmykelse. I en by som Oslo, hvor valgmulighetene er mange og konkurransen er hard, er det uforståelig at noen etablissement kan tillate seg slik oppførsel mot sine gjester. For de som ønsker å spare seg fra en potensiell offentlig nedverdigelse, råder jeg sterkt til å velge et annet sted å spise. Det finnes utallige andre steder i byen hvor gjestfrihet og respekt er en del av måltidet.