“Down the drain”

Japanese Dining Sato
Vurdert som nr. 485 av 2 124 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Sushi, Japansk
Anmeldt 1. april 2024

Min erfaring hos Japanese Dining Sato i dag var intet mindre enn katastrofal. Som en gruppe på seks, ivrige etter å utforske deres meny etter en lang dag, ble vi møtt med en situasjon så ubehagelig at den fortjener offentlig advarsel. Uten forvarsel eskalerte et uskyldig toalettbesøk til et offentlig mareritt, hvor stedets eier, i full offentlighet, anklaget min kone for å tette toalettet med håndservietter - en absurd påstand full av løgner og beskyldninger, ropt ut foran alle gjestene i lokalet. Vår forsøk på å komme til orde, ble møtt med avvisning og ytterligere anklager.

Det som skulle vært et hyggelig måltid, ble en offentlig ydmykelse. I en by som Oslo, hvor valgmulighetene er mange og konkurransen er hard, er det uforståelig at noen etablissement kan tillate seg slik oppførsel mot sine gjester. For de som ønsker å spare seg fra en potensiell offentlig nedverdigelse, råder jeg sterkt til å velge et annet sted å spise. Det finnes utallige andre steder i byen hvor gjestfrihet og respekt er en del av måltidet.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Einar Jone R

Anmeldt 7. november 2023

Værste stedet jeg har spist!
Alle fire fikk helt elendige middager.
Jeg bestilte stekt ris. Totalt uten noe krydder eller smak. Kylling filet som føltes halvrå og også total smakløs. De andre fikk noen ramen retter som smakte altfor mye fiskesaus og andre ting som rett og slett smakte som dårlig mat.. Aldri igjen!

Dato for besøk: november 2023
Takk, Tonje Brudevold E
Anmeldt 28. februar 2023 via mobile enheter

Utrolig god mat. Var en gjeng som ønsket å prøve noe nytt og dette stede og maten ikke minst traff blinken! Vi var en gruppe og 6 personer og alle bestilte forskjellige matretter og alt så veldig godt ut og alle likte maten veldig! Vi fikk store porsjoner til en ganske rimelig/billig(?) penge. Mye å velge mellom og veldig god mat! Dette anbefales. 6/6

Dato for besøk: februar 2023
Takk, jannix1995
Anmeldt 20. februar 2023 via mobile enheter

Etter en lang skitur smaker det deilig med fyllende smakfull udon fra Sato på Bygdøy Allé. Vi hadde gledet oss og de leverte. Varmt anbefale å prøve! ❤️

Dato for besøk: februar 2023
Takk, lillianh420
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Dette var andre gang jeg besøkte SATO! Denne gangen bestilte jeg karri med ris. Porsjonen var raus og det var gøy med den svarte soppen i, de var spesielt gode. Det som trekker ned opplevelsen var at jeg spesielt ba om at de skulle gjøre den ekstra sterk og ble lovet at maten skulle bli spicy, men sausen var søt, mild og ganske kjedeleg. Dessverre synes jeg ikke retten var verdt sin relativt dyre pris. (175 nok? Hvis jeg ikke husker feil)

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Stay44627345616

Reisende som så på Japanese Dining Sato, så også på

Har du vært i Japanese Dining Sato? Del dine erfaringer!