“Slaughter”

Vurdert som nr. 57 av 105 Smått og godt i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 21. februar 2024

Hva skal jeg si, de ba meg bruke 100 tegn. Se tilsynsrapport vedlagt. Hvis du er glad i folkemord, så bidrar de til det. Peace

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, synnev2022

Anmeldt 20. oktober 2022

Kaffebaren ligger på Oslo S; rett ved sporene med utsikt mot togtabellene. Her serveres god kaffe, kaker og annet bakverk.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Erlend1973
Anmeldt 22. mai 2020

En av de værste Starbucksene jeg har vært på. 2 ansatte som jobbet, ingen av bordene ble vasket eller ryddet (spurte 3 ganger). Ettersom vi er i en spesiell situasjon nå, er dette kritisk for å forebygge smitte. I tillegg var ansattene sure og trege. Vi ventet i 15 minutter på 2 bestillinger. Skaff dere minst 2 ansatte til så restauranten går rundt. Starbucksen er på selveste Oslo city, det skulle bare MANGLE å ha MINST 3-4 ansatte! Kommer aldri hit igjen, skitten og generelt heslig plass. Anbefaler ikke å komme hit, hold dere langt unna!

La til et bilde bare for å kunne sende inn anmeldelsen

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Fjeldso123
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Dette går ikke an. En kopp kaffe, med litt melk (kald) skal IKKE smake så jæv..lig. Dette var en skandale, og det verste er at de var overhodet ikke villig til å akseptere klagen.

Hold dere langt bort!

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, bj_rnegilt
Anmeldt 5. april 2019

Dette er ikke kaffe. Det er brunt oppvaskvann som smaker noe helt forfærdelig. At det er mulig å ta så klekkelig betalt for noe så dårlig kaffeprodukt er utrolig. Gå en annen plass. Jeg kommer ALDRI noen sinne tilbake til en Starbucks, for slik har jeg opplevd på samtlige SB til nå. Grusom kaffe.

Dato for besøk: april 2019
Takk, bj_rnegilt

Reisende som så på Starbucks Oslo City, så også på

Har du vært i Starbucks Oslo City? Del dine erfaringer!