OyvindTh
TinaChristelS, ManagerCitybox Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. jan. 2020
Hei OyvindTh!

Wow! Takk for en super anmeldelse av vårt hotell!

Så gøy med gjester som ser ut til å både like og forstå vårt konsept! Vi gjør virkelig alt vi kan for å tilby en enkel og moderne løsning til hva vi synes er en rettferdig pris, så spesielt moro når gjestene våre synes vi tilbyr akkurat det!

0.1 km fra Citybox Oslo
0.3 km fra Citybox Oslo
0.3 km fra Citybox Oslo
7.5 km fra Citybox Oslo
Oppvarmet basseng
Our lounge area on the second floor
0.7 km fra Citybox Oslo
Basseng
1.2 km fra Citybox Oslo
0.1 km fra Citybox Oslo
Se flere hoteller i Oslo
1 144
1 144
Anmeldt 3. januar 2020

Veldig praktisk løsning hvis man har behov for overnatting i sentrum til en god pris.
Grei størrelse på rommet, rent og ryddig. (Uten tv)
Innbydende lokaler med restaurant, møterom osv.

Trekker litt ned at internett ikke er så raskt og at det er noe lytt mellom etasjene og gangen.

Dato for oppholdet: januar 2020
1  Takk, 813elisabetb
TinaChristelS, Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2020

Hei 813elisabetb!

Takk for hyggelig anmeldelse av vårt hotell!

Veldig hyggelig å høre at du var fornøyd med hotellet vårt, og prisene vi tilbyr :)
Når det gjelder internett skal den være veldig rask. Håper det ordnet seg i løpet av oppholdet ditt.

Takk igjen for din anbefaling, og vi håper på å se deg igjen!

Anmeldt 30. desember 2019

Var gjest sammenhengende i 4 dager på 4 forskjellige rom rundt I alle avdelinger. Hotellet er helt grei til bruk og overnatting for de yngre generasjonene. Rommene ser forholdsvise bra ut, men toalettviftene/klimaanlegget kan noen gang være defekt og gi mye fukt. Natterstid er det ekstremt mye kriminalitet og bråk med randaleri på gatene. Er også endel støy gjennom natten fra trikken. 4 dagen utpå på kvelden ble jeg og alle gjestene nødt å evakuere fra dette hotellet pga. et tåregass anslag uten at blåetaten først visste om hva slags gass dette dreide seg om. Flyktet med flytoget til Gardermoen, der jeg ble over natten i ankomsthallen. Noen av mine toalettsaker som barbermaskin og børste til ca. Kr,1100.- ble igjen på dette hotellet. Gadd ikke å dra tilbake til dette hotellet for å hente tingene. Ville bare hjem. Hotellet er altfor automatisert med lite voksent og profesjonelt personal, noe som går utover sikkerheten til gjestene.

Dato for oppholdet: oktober 2019
1  Takk, Lokomotivfuehrer
TinaChristelS, Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Hei Lokomotivfuehrer!

Takk for din tilbakemelding!

Vi er veldig lei oss for å høre at du ikke ble fornøyd med ditt opphold hos oss.

Akkurat dette med tåregassen var et helt spesielt tilfelle, og er selvfølgelig ikke noe som skjer hos oss til daglig. Dessverre får vi ikke kontrollert hva gjestene våre har med seg i bagasjen sin inn på rommene. Men våre ansatte har gode opplæringer og jevnlige sikkerhetskurs til å takle de fleste situasjonene som kan oppstå. Så det er leit å lese at du ikke opplevde dem slik. Vi har ellers fått veldig gode tilbakemeldinger fra andre gjester den kvelden som opplevde dem både flinke og profesjonelle.
Når det gjelder bråk og kriminalitet i gatene, er vi plassert midt i sentrum i en storby. De fleste storbyer i verden opplever nok det samme. Vi kan dessverre ikke kontrollere det som skjer i gatene.
Men må si at de fleste som bor hos oss føler seg trygge både på hotellet og i den flotte byen vår.

Vi beklager uansett at du ikke var fornøyd med ditt opphold hos oss, og håper at ditt besøk til Oslo ikke ble fullstendig ødelagt av dette!

Anmeldt 13. november 2019 via mobile enheter

Sentralt hotell, bare 5 minutter å gå fra Oslo S. Rommet var rent og bra størrelse. Badet var lite, men veldig godt utnyttet. Det var rent over alt.

Inn og utsjekk på automat ved inngangen. Trikkestopp rett utenfor inngangen. God valuta for pengene. Bor gjerne her igjen.

Reisetype: Reiste alene
1  Takk, ztig65
TinaChristelS, Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2019

Hei ztig65!

Anmeldt 8. november 2019 via mobile enheter

Helt grei overnatting som ligger sentralt i Oslo sentrum. Rent og helt greie enkle rom u/tv. Liten koselig kafé/bakeri vegg-i-vegg der man kan kjøpe frokost og kaffe/te. Noe støy fra trafikk om man må ha vindu oppe om natten.

1  Takk, Kristine J

Hei KJens1!

Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Urbant og fint hotell med god atmosfære. Genial plassering med kort avstand til kollektivtransport og restauranter. Serviceinnstilt personal som hilser når man kommer inn og går ut. Høy standard på rommene hvor det var rent og pent. Enkel inn og utsjekk. Strålende fornøyd med mitt opphold!

1  Takk, Jesperhammers
TinaChristelS, Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2019

Hei Jesperhammers!