Det opprinnelige hotellet viste seg å være stengt, så det var behov for raskt å finne et alternativ. Det ble Citybox i Prinsensgate/Oslo. Vi skjønte det var små rom, og bestilte det største alternativet på 14 kvm.
Det var sannelig en boks. Såvidt mulig å gå mellom sengen og veggen, badet var rimelig størrelse, men ingen steder å legge toalettmappe. Det måtte være en av gangen ved dusj og påkledning, den andre måtte vente i sengen eller gå ut når ferdig påkledd. Sengen var forøvrig komfortabel.
Under langhelg fra torsdag til tirsdag ble det ikke byttet håndkle eller ryddet/redd opp på rommet. Dusjen hadde ikke forheng eller dør, så et håndkle måtte demme opp fra dusjrommet og ett måtte legges foran vasken. Heldigvis sto det en tralle med håndklær i gangen.
Det var veldig varmt, ingen ventilasjon/klima anlegg, men vi fikk låne en vifte i «resepsjonen». Betjeningen var blid og hyggelig, rask hjelp når nøkkelkort ikke kom ved automatisk innsjekk, ved lån av vifte og for å få ut mer toalettpapir - men det ble bare utlevert, ikke montert i den låste holderen.
Fine fellesområder, men heller ikke her var det nevneverdig rengjøring i løpet av helgen. På mandag ble det støvsuget, vasket og renset. Automater til kaffe, snacks og kaldt drikke.