Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 90
PricelineUSD 90
Hotels.comUSD 90
FindHotelUSD 90
eDreamsUSD 90
CheapTicketsUSD 90
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 190)
Filtrer anmeldelser
2 190 resultater
Vurdering fra reisende
704
1 080
296
76
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
704
1 080
296
76
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 2 190 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Rommet var forhåndsbestilt via hotell,com. Rommet var ikke klargjort. Søppel og brukt sengeklær. Ved klage i resepsjonen trekte bare resepsjonist på skuldrene og sa: Sånt kan skje. Det var ingen vilje til å ordne opp i det.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, UnnW2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tina Christel Selseth, General Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei UnnW2

Takk for tilbakemeldinger av vårt hotell!

Ettersom kritikken her var veldig negativ, ønsker vi å komme i kontakt med deg for å undersøke hva som har skjedd, og få hele historien.

Takk igjen for at du tar deg tid til å skrive vurderinger, vi håper vi kan komme frem til en løsning for å se deg igjen!

Mvh
Citybox Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Billig og ga oss akkurat det vi trengte. Ei seng og toalett/bad. Lettvint inn- og utsjekk. Kommer tilbake hit neste gang jeg er i Oslo. Kort avstand til Oslo S, samt Vippetangen. Lite støy selv om trikken går rett på utsiden.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, SnorreL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tina Christel Selseth, General Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei SnorreL

Takk for en super anmeldelse av vårt hotell!

Så gøy med gjester som ser ut til å både like og forstå vårt konsept! Vi gjør virkelig alt vi kan for å tilby en enkel og moderne løsning til hva vi synes er en rettferdig pris, så spesielt moro når gjestene våre synes vi tilbyr akkurat det!

Takk igjen for en fantastisk anbefaling, og vi håper på å se deg igjen! :)

Mvh
Citybox Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Enkelt og fint rom. Behagelig senger. Rent og pent rom (vi hadde lite dobbeltrom). Billig pris da du sjekker inn selv - svært enkelt og intuitivt innenfor døren.
Hotellet ligger veldig sentralt og midt i sentrum. Frokost kan kjøpes på restaurant knyttet til hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 566hildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tina Christel Selseth, General Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei 566hildem !

Takk for en flott anmeldelse av vårt hotell!

Så gøy med gjester som ser ut til å både like og forstå vårt konsept! Vi gjør virkelig alt vi kan for å tilby en enkel og moderne løsning til hva vi synes er en rettferdig pris, så spesielt moro når gjestene våre synes vi tilbyr akkurat det!

Takk igjen for en fantastisk anbefaling, og vi håper på å se deg igjen! :)

Mvh
Citybox Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Har sovet på citybox i Oslo tidligere for flere år siden, da var det bra - nå er det helt topp. Gode senger og helt enkelt og fint bad. Skulle gjerne hatt et lite kjøleskap på rommet. Flotte fellesarealer. Hotellet ligger så sentralt det er mulig å komme, med parkering i parkeringshus 150m ned i gata (ikke gratis). Man hører heller ikke noe støy fra gatene eller trafikken. I tillegg er dette hotellet kjempebillig. Perfekt hotell for en oslotur. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, thestif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tina Christel Selseth, General Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei thestif!

Wow! Takk for en super anmeldelse av vårt hotell!

Så gøy med gjester som ser ut til å både like og forstå vårt konsept! Vi gjør virkelig alt vi kan for å tilby en enkel og moderne løsning til hva vi synes er en rettferdig pris, så spesielt moro når gjestene våre synes vi tilbyr akkurat det!

Takk igjen for en fantastisk anbefaling, og vi håper på å se deg igjen! :)

Mvh
Citybox Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Jeg og min samboer sjekket inn hit, og var veldig fornøyde. Hotellet var lett å finne, lobbyen og fellesområdene var fine... men det som sette et preg i meg var da jeg så rommet. Oh lord, og det var dekket i hybelkaniner... vi tenkte for oss selv at vi kunne be pent om hushjelp/vaskepersonell kunne ta det, men det var jo heller ingen lobbydisk her. Dette er altfor dårlig, toppet seg med da vi så vaskepersonalet fylle vaskebøttene sine ( alle 3 ) i "kjøkken"Vasken. Tenkte for meg selv: nå kan det ikke bli verre. Sannelig så skulle de også støvsuge, da slengte hun støpslet (som vanligvis går inn i veggen), oppå "kjøkkenbordet"!!! Vaskingen av dette såkalte kjøkkenbordet og kjøkkenbenken var så her. Papir, tulle det sammen, tre sprut fra en spruteflaske og en bueformasjon på et sted... OG DET VAR DET?! For dårlig!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, martineandras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tina Christel Selseth, General Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei martineandras!

Takk for din tilbakemelding!

Veldig leit å høre at renholdet den dagen ikke var så bra som det pleier og skal være. Vi får som regel veldig gode tilbakemeldinger på akkurat renhold hos oss så dette var veldig uheldig, og trist å lese. Jeg hadde satt pris på om du kunne sendt meg en e-post direkte med ditt bestillingsnummer slik at jeg kan ta tak i dette internt. Min e-post adresse er tina@citybox.no. Vi er veldig opptatt av renhold hos oss, så dette tar vi svært alvorlig.

Når det gjelder resepsjon har vi ikke en tradisjonell resepsjon, men vi er bemannet 24/7 og et tilgjengelig kontor rett ved inngangen vår.

Vi beklager denne uheldige hendelsen, og håper at ditt besøk til Oslo ikke ble fullstendig ødelagt av dette!

Takk for at du hjelper oss til å bli bedre!

Mvh
Citybox Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser