Men så kom jeg opp på rommet. Jeg hadde et lite singelrom som forventet. Men jeg ble overrasket da hele rommet var dominert av et skråtak (se bilde som er vedlagt). Ja ja, tenkte jeg, det er jo litt stilig med skråtak og var positiv. Det varte til jeg dunket hodet ganske hardt i kanten som er like ved sengen. Har fortsatt kul i hodet to dager etter. Skråtaket går ikke gjennom hele rommet, men har en kant som er lett å dunke opp i. Da begynte alt med skåtaket å irritere. At jeg måtte smyge meg langs skrivebordet for å ikke komme opp i taket. Jeg gikk med svai under hele oppholdet på vei fra sengen til badet. Tilnærmet halve, av det allerede lille rommet, var ubrukelig.
I tillegg var det strategisk nok plassert en stor ventil rett over sengen som suste ganske høyt og gjorde det vanskelig å sove. Heldigvis hadde jeg tilfeldigvis noen ørepropper i sekken, så akkurat det løste...Det var mitt første besøk hos Citybox og ble egentlig veldig positivt overrasket. Det var mye større og flottere enn det jeg trodde. Og det er mye positivt å trekke frem: God pris og enkel bestilling med gode bonuspoeng fra ViaTrumf. God og hyggelig kommunikasjon i forkant. Ypperlig plassering like ved Oslo S. Enkelt og forståelig opplegg med innsjekk og utsjekk med automat. Og jeg fikk sjekket inn halvannen time før fastsatt tid. Alt dette var ypperlig!
I tillegg var det strategisk nok plassert en stor ventil rett over sengen som suste ganske høyt og gjorde det vanskelig å sove. Heldigvis hadde jeg tilfeldigvis noen ørepropper i sekken, så akkurat det løste seg. Men det trekker ned på rommet likevel. Og sist, en detalj, men likevel irriterende, var at jeg måtte ut på jakt etter toalettpapir da det var svært lite igjen på rullen da jeg kom. Og det var ikke noen i reserve. Det løste seg, men det skulle ikke være nødvendig.
Det positive med rommet var at det var rent. Sengen var god. Dusjen var god. Og internettet fungerte veldig bra. Det er tross alt fire viktige ting som var på stell.
Så jeg ble ikke skremt og tar nok sjansen igjen. Får da håpe at jeg får et annet rom slik at jeg kan få pyntet på antall prikker her på Tripadvisor. Valgets kval var nå tre eller fire prikker. Kulen i hodet var avgjørende slik at det ble bare tre...Mer
Vis mindre