Leif55
Dato for oppholdet: juli 2022
, OwnerCitybox Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. aug. 2022
Hei Leif!
Wow! Takk for en ærlig anmeldelse av vårt hotell!

Så gøy med gjester som ser ut til å både like og forstå vårt konsept! Vi gjør virkelig alt vi kan for å tilby en enkel og moderne løsning til hva vi synes er en rettferdig pris, så spesielt moro når gjestene våre synes vi tilbyr akkurat det!

Vi er enige om at rommene som er kategorisert som "små" faktisk er nettopp det. Hvis du føler behov for mer plass anbefaler vi å oppgradere til et standardrom for kun en liten pris. Uansett veldig glad for å lese at du likte renhold, WIFI, dusjen og ikke minst sengen!

Vi er lei oss for kulen du desverre måtte ta med som suvenir herfra, skulle ønske du hadde vært foruten!
Takk igjen for din tilbakemelding, og vi håper på å se deg igjen! :)

Citybox Oslo
Se flere hoteller i Oslo
1 146
1 146
Anmeldt 12. juli 2022

Hotellet ligger sentralt og har alt vi behøver. Supert rom, med gode senger. Veldig bra og hyggelig kommunikasjon om spesielle behov. Innsjekk og utsjekk var lettvint og det var enkelt å finne frem i selvbetjeningsløsningene. Kan absolutt anbefale denne prisgunstige løsningen!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, 313birgitten
Svar fra ledelsen:Besvart 24. august 2022

Hei 313birgitten!

Wow! Takk for en super anmeldelse av vårt hotell!

Takk igjen for en fantastisk anbefaling, og vi håper på å se deg igjen! :)

Citybox Oslo

Anmeldt 3. juni 2022

Man booker, som regel, et hotellrom fordi man ønsker et sted å sove. Det var ikke mulig å sove på det rommet jeg fikk tildelt, fordi ventilasjonsanlegget laget en usedvanlig høy støy. Akkurat i det jeg holdt på å falle i søvn, startet støyen. Den holdt på ei stund, så pause, inntil det samme gjentok seg. Først trodde jeg det var noen som boret på rommet ved siden av ... Det opplevdes som "terror". Å få byttet rom var ikke mulig, fordi det angivelig var fullt på hotellet.
Jeg ble oppfordret til å fylle ut et skjema for å få refundert utlegget, hvilket jeg gjorde. Nå, tre uker senere, har jeg stadig ikke hørt noe fra dem. ELENDIG!

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, gammaMy
Svar fra ledelsen:Besvart 24. august 2022

Hei gammaMy!

Takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss.
Det var veldig leit å lese at opplevelsen din ble ødelagt av denne lyden.

Du nevner det som et problem med ventilasjonen. Jeg ville satt stor pris på om du kunne kontakte meg direkte med romnummeret, slik at jeg kan sjekke dette. Samtidig kan jeg da undersøke hva som er årsaken til at du ikke har mottatt noe svzr vedr refundering skjema.

Min direkte e-postadresse er cato@citybox.no.

Med vennnlig hilsen
Cato Voreland
Hotellsjef

Anmeldt 1. april 2022

Rommet var ikke rent. Støvete og små søppelbiter på gulvet. Sengeklær var ikke byttet på. Personalet virket irritert når vi spurte om bytte av sengeklær. Hotellverten var oftere ikke tilstede enn tilstede i lobbyen. Dette gjorde at folk som ikke var gjester lett kunne komme inn i bygningen. Liten, trang og knirkete heis som rett og slett var litt skummel. Ellers var cafeene Rent mel & Spor av nord som hotellet samarbeider med utrolig flotte. Til å være så lav pris kan man kanskje ikke forvente nå spesiellt mye, men det må kunne forventes personale som er hyggelige og tilstede og rent rom...

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, 682vildel
Svar fra ledelsen:Besvart 1. juni 2022

Hei 682vildel!

Takk for tilbakemeldinger til vårt hotell!

Leit å høre at rommet ikke var blitt rengjort. Håper dere fikk tildelt et nytt rom da dere informerte om dette?

Veldig hyggelig å høre at dere var fornøyde med cafeene i hvertfall.

Du nevner det som et problem at betjeningen ikke opplevdes som hyggelige. Jeg ville satt stor pris på om du kunne kontakte meg direkte med datoen du bodde her, slik at jeg kan sjekke opp i dette. Min direkte e-postadresse er Cato@citybox.no.

Anmeldt 11. oktober 2021 via mobile enheter

Super beliggenhet, og flott konsept. Ungene syns det var superstas med ping pong og fotballspill. Stilig interiør i lobby.

Litt ned på karakteren fordi rommet var ganske slitent. Dusjen lakk, og det manglet endel fuger på badet. Vi hadde bedt om ekstraseng, og fått bekreftet det. Var ingen ekstraseng på rommet, og det var det heller ikke plass til. Så vi spurte ikke etter, for da hadde vi ikke kunne bevege oss på rommet.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, 792liva
Cato Voreland, Daglig leder på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2021

Hei 792liva!

Takk for anmeldelse av vårt hotell.
Så gøy å høre at ungene like spillområde vårt, og at dere likte interiøret.

Vi er enige i om at rommene som er kategorisert som "små" faktisk er akkurat det. Hvis du føler behov for mer plass anbefaler vi å oppgradere til et standardrom for kun en liten ekstra sum. Uansett veldig glad for å lese at du liker beliggenheten vår.

Ønsker å undersøke litt hvorfor dere ikke har mottatt ekstraseng dersom det er bekreftet.
Hvis du har mulighet til å sende meg en mail direkte til meg med ordrenummeret ditt så skal jeg undersøke det.
Min mail er cato@citybcox.no.

Anmeldt 24. september 2021

Citybox funker som en mellomting mellom hotell og hostel. Relativt rimelig overnatting, siden du for det meste klarer deg selv. Fine fellesarealer med "kantine", kjøleskap og mikroovner, arbeidsstasjoner, TV-avdelinger og ulike aktiviteter. Her kan du komme og gå som du vil med elektronisk nøkkelkort. Rommet var greit, med egen liten takterrasse. Så som så med renhold og ryddighet, men fungerer også stort sett greit. For så vidt ikke så hyggelig at uteliggere i området bruker fellesarealene som varme- og oppholdssted, men så lenge personalet passer på så er det mulig å holde uønskede personer ute. Citybox funker bra for litt lengre opphold.

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, Ole Jacob J
Cato Voreland, Daglig leder på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2021

Hei Ole Jacob J

Takk for en anmeldelse av vårt hotell!

Takk igjen for din anbefaling, og vi håper på å se deg igjen! :)