Bestemte i en spontant øyeblikk å ta oss en Oslo tur til halloween, valget var ikke vanskelig da vi har bodd på Citybox før, hovedgrunnen er enkel innsjekking vi automat, den løsningen med at man må bruke nøkkelkort for å komme inn i selve hotellet og beliggenhet. Må skryte av 1 etasje, nei det er ikke direkte tilknyttet restaurant men det ligger så sentralt av det finnes noe for enhver smak. Bordtennis, dart, flott tv stue og veldig hyggelig og behjelpelige verter som jobber der døgnet rundt, generelt lite støy og rydding og rent. Vi har hatt forskjellige rom, nå ble det lite dobbeltrom som kanskje ble i minste laget for 2 voksen med bagasje men det funker, sist hadde vi større rom. Ikke tv på hotellet, noe som egentlig er veldig greit for det er nok å gjøre å se i Oslo. Veldig gode senger og pent, rydding og Funksjonelt baderom på rommet. Eneste som faktisk var å klage på nå på det siste oppholdet var at det var tydeligvis en del unge mennesker som festet eller feiret halloween i noe som virket som en bakgård til rundt 4 på natten selv om vi ikke er sånne som nevneverdig bryr oss så mye om det så hørte jeg flere prøvde å roe dem, men det var halloween så var nok et engangstilfelle. Alt i alt så får du et bra hotell for prisen. Anbefales på det sterkeste, blir nok nye hjemmet hver gang vi kommer til Oslo