Isak J
Dato for oppholdet: juli 2022
Cato Voreland, General ManagerCitybox Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. aug. 2023

Hei 281isakj!
Takk for en hyggelig anmeldelse av vårt hotell!

Så gøy med gjester som ser ut til å både like og forstå vårt konsept! Vi gjør virkelig alt vi kan for å tilby en enkel og moderne løsning til hva vi synes er en rettferdig pris, så spesielt moro når gjestene våre synes vi tilbyr akkurat det!

Takk igjen for en gode ord, og vi håper på å se deg igjen! :)

• Official Site
Se flere hoteller i Oslo
1 137
1 137
Anmeldt 16. mars 2023

Jeg var innom Citibox for å bestille et rom. Trykket feil på automaten i lobbyen deres, fikk tak i betjeningen for å endre/avbestille. Det var greit. To måneder senere får jeg inkasso på det avbestilte rommet. Jeg har forsøkt å sende e-mail, uten respons.
Så mitt inntrykk er at dette er et kjeltring firma. De er mer interessert i å drive inn en tusenlapp som de løy om at var greit, enn å ha ett godt omdømme.

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, leonhardp986
Cato Voreland, General Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2023

Hei leonhardp986!

Leit å høre at det oppstod noen feil som har medført etterfølger.
VI ønsker gjerne å få fikset dette, men kan ikke se å mottatt noen mail.

Ta gjerne kontakt med oss på oslo@citybox.no, så følger vi opp dialogen der.

Anmeldt 1. november 2022

Bestemte i en spontant øyeblikk å ta oss en Oslo tur til halloween, valget var ikke vanskelig da vi har bodd på Citybox før, hovedgrunnen er enkel innsjekking vi automat, den løsningen med at man må bruke nøkkelkort for å komme inn i selve hotellet og beliggenhet. Må skryte av 1 etasje, nei det er ikke direkte tilknyttet restaurant men det ligger så sentralt av det finnes noe for enhver smak. Bordtennis, dart, flott tv stue og veldig hyggelig og behjelpelige verter som jobber der døgnet rundt, generelt lite støy og rydding og rent. Vi har hatt forskjellige rom, nå ble det lite dobbeltrom som kanskje ble i minste laget for 2 voksen med bagasje men det funker, sist hadde vi større rom. Ikke tv på hotellet, noe som egentlig er veldig greit for det er nok å gjøre å se i Oslo. Veldig gode senger og pent, rydding og Funksjonelt baderom på rommet. Eneste som faktisk var å klage på nå på det siste oppholdet var at det var tydeligvis en del unge mennesker som festet eller feiret halloween i noe som virket som en bakgård til rundt 4 på natten selv om vi ikke er sånne som nevneverdig bryr oss så mye om det så hørte jeg flere prøvde å roe dem, men det var halloween så var nok et engangstilfelle. Alt i alt så får du et bra hotell for prisen. Anbefales på det sterkeste, blir nok nye hjemmet hver gang vi kommer til Oslo

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, StevenTheTourist
Cato Voreland, General Manager på Citybox Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2022

Hei StevenTheTourist!

Wow! Takk for en super anmeldelse av vårt hotell!

synes vi tilbyr akkurat det!

Takk igjen for en fantastisk anbefaling, og vi håper på å se deg igjen i ditt nye Oslohjem! :)

Anmeldt 16. oktober 2022 via mobile enheter

Greie senger, grei lobby men kunne vært bedre personale. Vi opplevde at det ble rotet i sakene våres når de var her inne å ryddet.

Øredobber, en tights, totebag, drikkeflaske osv forsvant herfra i løpet av de dagene vi var her.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, 53ernab
Svar fra ledelsen:Besvart 1. november 2022

Hei 53ernab!

Dette var ingen hyggelig lesning. Vi ønsker litt mer informasjon for å kunne komme med en tilbakemelding til deg.
Send meg gjerne en email direkte slik at jeg kan undersøke dette. Min epost er: cato@citybox.no
Veldig hyggelig å høre at dere var fornøyde med sengene og lobbyen.

Anmeldt 5. september 2022

Det er Citibox jeg velger når jeg skal til Oslo.
Billig og bra. rent og pent hotell.
Alt man trenger.

Viste at folk stjeler på hotell men at de som var der før oss hadde tatt med seg tv`n var litt kjedelig.
Spøk til alvor.
Eneste minus er at det ikke er tv på rommet om man vil slappe av litt.
Jeg klarer ikke slkappe av i en tv stue med ukjente folk.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, 1986Andre
Svar fra ledelsen:Besvart 6. september 2022

Hei 1886!
Wow! Takk for en super anmeldelse av vårt hotell!

Takk igjen for en fantastisk anbefaling, og vi håper på å se deg igjen! :)
(PS: Vi har fanget tyven som stjal TVen, hun heter Frøken Fortid! Fortiden kan bare beholde tven )

Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

God seng i lite men rent rom vendt mot bakgård.
God dusj, men ikke TV.
Greit for en enkelt natt eller 2.
Rimelig pris.
Ikke frokost inkludert, og restaurant i bygget stenger tidlige enn deres nettside informerer om (kl. 19.00 på søndager).
Shabby område, men sentralt.

Dato for oppholdet: august 2022
1  Takk, 1AogA1
Svar fra ledelsen:Besvart 24. august 2022

Hei 1AogA1!

Takk for hyggelig anmeldelse av vårt hotell!

Takk igjen for en fantastisk anbefaling, og vi håper på å se deg igjen! :)