Jeg og min forlovede var der 23.juli. Fikk god opplæring, hadde en dansk instruktør som passet godt... les mer
Vil påstå at Oslo skytesenter er en av de viktigste attraksjoner i Oslo for våpeninterresserte. Her kan både amatører, nybegynnere og proffe ha nytte av å stikke innom. Man kan handle alt av våpeneffekter, ammunisjon og den meste av rifler, hagler og håndvåpen. I tillegg finnes det kurs og arrangementer som kan bestilles på forhånd. Personer med våpenkort kan leie bane og våpen på drop-in. Banene er topp moderne med blinker som kan kjøres til forskjellige avstander opp til 25m på pistolbane. 50m riflebane og digital skytekino finnes også.
Siden har egen nettbutikk, og pistolklubber kan inngå avtaler med konkurransedyktige priser.
Vi bestilte skytedate over nettsiden, enkelt og greit. Vi ankom det litt slitne bygget og ble møtt av en utrolig hyggelig mann. Vi skulle også vente på et annet par ( dette synes jeg er litt rart) men de dukket heldigvis ikke opp. Fikk en kjapp intro med video og en kjapp visning på hvordan man holder riktig grep. Vi fikk god kontakt med den ansatte, og skulle egentlig ha den billigste pakken. Men som en god selger tok vi et par runder til. Det koster penger, men vi hadde en utrolig morsom time. Desert eagle bør prøves ! Vi var kjempe fornøyde når vi gikk ut derifra og et veldig deilig avbrekk i hverdagen. Vi kommer tilbake :)
Veldig fornøyd med skytedaten vår her! Var utrolig morsomt og spennende. Hyggelige ansatte som gjorde besøket enda bedre. Anbefales veldig.
Oslo Skytesenter er en annerledes skyteklubb i Norge; kommersiell, stort utvalg og lange åpningstider, syv dager i uka.
Fordeler: Fleksibelt, gode åpningstider, mange muligheter for å teste ut det meste av håndvåpen, skyte i eget tempo og justerbar avstand på blinken på din egen bane
Ulemper: Betydelig dyrere enn andre skyteklubber, mindre følelse av å tilhøre en klubb og miljø.
Fordelene veier tyngst, og Oslo Skytesenter representerer et fint tilskudd i Norge.
Absolutt verdt å sjekke ut, både for menn og kvinner, for rekreasjons- og treningsskyting.