Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gleder oss til neste gang!”
Anmeldelse av Champagneria Bodega

Champagneria Bodega
Vurdert som nr. 274 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Fusion
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og toppers stemning. Godt utvalg av ulike retter- og nydelige bobler i glassene. God og rask service. Vi kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 930hegea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 105 anmeldelser

Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Er du glad i tapas er dette et sted som jeg kan anbefale. Vi har vært her før, men denne gangen var vi med venner. Både servering og bestilling gikk raskt. Hyggelige servitører og god mat. Hvis noen personlige mattips skal gis, vil jeg anbefale: «pluma i iberica»( svin), «griller kylling med tzatziki», «patatas bravas»(småpoteter - sterke).
Kommer tilbake!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 649pers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2018

Ligger ved inngangen til Mathallen på Vulkan ved den kjempestore flotte blå kunst flasken.Veldig mye folk en fredagskveld.Vi satt oss ute på den koselige uteserveringen. Glass Cava kr 89 eller glass husets champagne kr 145. De har tapas meny, men vi skulle ikke spise her ikveld.Hyggelig betjening.Når klokka var 22.40 fikk vi beskjed om at vi kl 23.00 måtte gå inn med drinken! Slik er vel reglene i et bolig område.

Dato for besøk: april 2018
    • Service
1  Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2018 via mobile enheter

Har vært her en gang før, da var ikke maten så god, men kom tilbake da det var fullt på Solli.
Dette var noe helt annet enn forrige besøk, maten var utrolig god, fikk også anfebalt god vin til maten. Kommer garantert tilbake. Servitørene var ikke så veldig oppmerksomme, defor blir det 4 av 5 stjerner.

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, vickylindahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2018 via mobile enheter

Vi var 12 pers som spiste og drakk, lot det være opp til servitøren å bestemme for oss, og det var et blinkskudd! Helt vanvittig god mat med viner som passet perfekt, vi var så mette og fornøyde at vi nesten måtte bæres ut av lokalet etterpå. Anbefales varmt, dette var mitt tredje besøk, og opplevelsen har vært like god hver gang. Vi kommer igjen! Tusen takk for oss!

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, Grommis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Champagneria Bodega, så også på

 

Har du vært i Champagneria Bodega? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din