Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spennende meny”
Anmeldelse av Noodles-Norway

Noodles-Norway
Vurdert som nr. 761 av 1 594 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 9 - USD 20
Kjøkken: Asiatisk, Japansk, Hurtigmat
Middagsalternativer: Middag
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Første besøk og kommer gjerne igjen. Rask servering og veldig god mat. Spennende med street food, to av oss valgte meny med steem buns; anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, GrandTour724272
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 58 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Ramen stilte ikke helt til hva jeg forventet.
Mulig de we bedre på nulder, hold dere langt unne suppa.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, hansb438
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2018

Bestilte ramen og fikk noe som var en blanding av First Price (veldig billig og enkel) nudler, vann med buljong, et egg og noe minimalt i tillegg. Hadde dette kostet 40 kr, så hadde det vært innenfor rimelighetens grenser. Men for prisen, er dette skandaløst. Styr unna, det finnes så mye som er så mye bedre bare par skritt unna.

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, andr_ss114
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2017

Forsøkt takeaway to ganger. Første gang var alle de fem bestillingene blitt feil, som om kokken mer eller mindre på innfall hadde kastet sammen noe. Neste gang insisterte de på at det var stengt kl. 19.30 selv om plakaten på stedet (samt nettsiden) sa det skulle være åpent til 20.00. Da jeg spurte hvorfor, svarte de bare at de "ikke hørte" hva jeg sa.

Dato for besøk: juni 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AlfBrero
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2016

Supergod mat. Supergod service. Flink personal. Øver alla førvæntningar. Dette er min nya favoritt! !

Dato for besøk: mai 2016
1  Takk, Mariana N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Noodles-Norway, så også på

 

Har du vært i Noodles-Norway? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din