“Fint lokale og god mat men elendig service”
Anmeldelse av Grisen

Grisen
Vurdert som nr. 1 137 av 2 069 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Amerikansk
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Var der med familien til meg og mannen min så vi var en ganske stor gjeng. Hadde forhåndsbestilt. Synes allerede i bestillinga at det var noe som skurra. Svarene var korte og litt på grensa til uhøflig. Da vi kom ble jeg positivt overrasket over hyggelig lokale. Uformelt og koselig stemning. Maten kom relativt rask og var smakfull. Men den uhøflige servicen ødela dessverre mye av kvelden for oss. Virka som de fleste som jobba der synes vi var i veien og endte med at vi gikk etter middag istedetfor å ta noen drinker etterpå.

Takk, elisabeths385

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

God grisemat i brune men hyggelige omgivelser. Likte godt pulled pork’en. Mye godt på menyen. Men mye gris. Så kanskje ikke stedet for første daten med din muslimske venninne (selv om annen mat også)

Takk, Oivind_oivind
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Dagens var pasta penne bolognese.
Litt snau porsjon, men veldig god.
Som vanlig serviceminded servitører.

Takk, 636TomL
Anmeldt 22. september 2018

Nok en gang nydelig mat her på Grisen på Torshov. I "gamle dager" het stedet Oskar Braaten. Vi spiste svninenakke og hamburger. Topp kvalitet og delikat anrettet. Utvalget av drikke er veldig bra. Prisene er greie. Eneste minus er støynivået med så trange rom i spisedelen, men det er også et tegn på at gjestene rundt oss trivdes og hadde det like hyggelig som vi hadde det.

Dato for besøk: september 2018
Takk, GeirAK
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Nytt besøk på Grisen.
Nydelig breiflabb med kapers, blomkål, erter, mm. Veldig bra.
Entrecote derimot, var litt mye stekt for min smak og litt seig. Tilbehøret dro opp retten et hakk med nydelig saus basert på skalldyr (faktisk) japansk sopp, poteter og bønner. Nydelig smaker, men litt nedtur med kjøttet.
Uansett gleder vi oss til å komme tilbake når høsten er i anmarsj.
Som tidligere, topp service, våkne og kunnskapsrike servitører.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 636TomL

Reisende som så på Grisen, så også på

Har du vært i Grisen? Del dine erfaringer!