“Grisete Grisen”

Vurdert som nr. 1 020 av 2 123 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Amerikansk
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Maten var ikke god.
Bestilte kylling salat, dressingen smakte saltvann.
Og hamburgeren var ikke gjennomstekt.
Når jeg klagde så var det visst meningen at den ikke skulle være medium stekt. Mattilsynet fraråder iallefall å spise rå farse da. Kanskje de burde ta seg en tur.
Var jammen godt det ikke var SINNSYKT dyrt i tillegg.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Hilde K

Anmeldt 15. juli 2021

Det er nok blant den verste servicen jeg fått. Fikk vente lenge på vår bestilling og da bestilte vi kun øl og når vi sa fra, så de på oss som at vi forstyrret dem. Veldig lite smil og veldig lite imøtekommende. Anbefaler ikke stedet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, andersson_s1985
Anmeldt 1. juli 2021

Vi hadde bestilt bord til 6.personer i forbindelse med en bursdag. Vi regnet med at vi kunne få MIDDAG da vi hadde bestilt til kl 15:00. Da vi kom dit ble vi imidlertid veldig skuffet over at det kun ble servert Lunsj-meny på søndager (tro det eller ei). Vi ble jo meget skuffet, men vi bestilte fra lunsjmenyen og den var vel ikke akkurat maten som vi hadde håpet på. PS! HUSK Å GI KLAR BESKJED OM AT DET KUN SERVERES LUNSJ PÅ SØNDAGER. (i mitt hode er lunsj evt.frem til 14:00)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, TerjeTuba
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Grisen er superkoselig i et rolig nabolag på Torshov. Uteserveringen er strålende i solskinn. Merkelig at et navn som «Grisen» ikke har svinekjøtt på menyen... Fisk og salat er ikke det første man tror man får når man reserverer bord her. Maten er nydelig, frisk og god. Mye god drikke og helt greie priser. Man blir mett av en salat faktisk. Helt grei service.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, April-Elin
Anmeldt 14. juni 2021

Det var hyggelig å kunne besøke Grisen igjen en solfylt ettermiddag etter gjenåpningen. Har hatt flere trivelig besøk her tidligere. Stedet har en hyggelig atmosfære både inne og ute, og har hatt en fin meny og et variert og spennende ølutvalg. Mens vi lesket oss med en av de spennende ølsortene, falt valget på Torshovburgeren. En god burger kan være en opplevelse, og i Oslo er det jo mange steder som burgerentusiaster kan finne glede i. Dessverre var så ikke tilfelle med det vi fikk servert her. "Akk, så kjedelig" var vel det vi tenkte etter å ha sett og smakt. Dette hadde vært helt greit på et gatekjøkken langs E18, men her forventet vi mer. En i og for seg grei burger hadde fått et stykke ost, lagt mellom burgerbrød av rimeligste slag og påsmurt en klatt uinspirerende dressing. Chips av gjengs gatekjøkkenkvalitet servert med poseketchup. Intet annet tilbehør som kunne løfte inntrykket. Vi kommer nok tilbake til Grisen for stemningen og det gode øls skyld, men legger igjen penger på mat et annet sted hvis dette setter standarden.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Thomas H

Reisende som så på Grisen, så også på

Har du vært i Grisen? Del dine erfaringer!