Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, forvirrende porsjonsstørrelser”
Anmeldelse av VulkanFisk

VulkanFisk
Vurdert som nr. 53 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 19 - USD 104
Kjøkken: Sushi, Sjømat, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Middag
Beskrivelse: Vi elsker god sjømat og vi kjenner historien bak alle våre råvarer. Våre leverandører er like lidenskapelig opptatt av havets skatter som oss – og det håper vi gjestene våre smaker, velkommen!
Anmeldt 7. august 2021

Veldig imøtekommende service, stor uteservering med god distanse til nabobordene. Mitt følge fikk kjempegod fish'n chips, jeg fikk smakfulle scampi. Men hun betalte 215 kroner og ble stappmett, mens jeg betalte 230 for noe som i beste fall hadde forretts-størrelse: 8 scampi, en bitteliten salat og en brødskive delt i to. Det smakte nydelig, men var altfor lite. Heldigvis var det fish'n chips-rester. Måtte spise meg mett på churros fra matvognen rundt hjørnet etterpå.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Johan B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (625)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 625 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Flott plass i fantastiske Mathallen i Oslo

Bestille østers til forett og hummer til hovedrett.
Rakk ikke å spise opp østersene før hummeren kom på bordet, så det var litt dårlig. Må da klare å vente til de rydder bordet før de sier til kjøkkenet at det er klart for neste rett. Ellers god service og god stemning ☺️

Dato for besøk: juni 2021
Takk, tommymunkvold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Lenge siden sist jeg spiste fish & chips, men dette var virkelig godt. Vi satt ute i nydelig vær og koste oss. Rask servering og vennlig betjening. Store porsjoner, så vi ble gode og mette.

Dato for besøk: mai 2021
2  Takk, Eivlid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk - enkel - men super fish & chips!! Fiskesuppen som vi delte som en forrett stod ikke tilbake for noen annen fiskesuppe! Slik skal det gjøres. Et skår i gleden at vinutvalget var litt redusert, men det får vi tenke er forbigående.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 406mortenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Hadde vågehval og fish'n chips. Veldig god mat. Stedet bærer preg av uproffe servitører, lite kunnskap om vin og om maten. Dette trekker ned opplevelsen.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Tor_Eivind_67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på VulkanFisk, så også på

 

Har du vært i VulkanFisk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.