Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og drikke, bra service”
Anmeldelse av Den Glade Gris

Den Glade Gris
Vurdert som nr. 14 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 33
Kjøkken: Norsk, Pub, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. januar 2019

God atmosfære, ikke for mye støy. Bra utvalg av øl, og veldig god mat!
Hyggelige ansatte, som var litt for fraværende etter at maten var ferdig (kanskje de ikke ville at vi bare skulle sitte og drikke øl?)

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, espenas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 710)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

251255 av 1 710 anmeldelser

Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat - langtidsstekt svineknoke var i sin egen klasse. Hyggelig og profesjonelt service samt masse spennende øl å velge i.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, KrzysztofO812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Et av de beste stedene i Oslo å feire, kose seg eller bare slappe av med et utsøkt måltid og godt drikke.
Vertskap og betjening er alltid tilstede med sin gode kunnskap og hyggelige service (ved behov).
Derfor kommer vi igjen og igjen, ofte med venner (for å kose seg sammen med oss).
Har allerede reservert vårt neste besøk (sammen med gode venner) i begynnelsen av februar!
Hvis dere ikke allerede har besøkt Den Glade Gris, anbefales dette på det sterkeste.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Terje S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Vi var der lørdag 12. januar og hadde bestilt bord til 6 personer. Det kom 2 personer til som ikke var noe problem. Nesten alle hadde tre retters med knoke eller svinenakke i tillegg til øl og vin pakke. Alle var mette og fornøyde når vi gikk derfra. For meg som allergiker var det ingen problem med å få alternativer til maten jeg er allergisk mot.

Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, jorunnf603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

En koselig plass å komme til.Det er trivelige/hyggelige service innstilte folk som jobber der.Middagen vi spiste var spar ribs med pommefrits. Maten smakte veldig godt. Å de har en imponerende øl meny også. Vil absolutt anbefale ett besøk dit.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, ingarg2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Den Glade Gris, så også på

 

Har du vært i Den Glade Gris? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.