“Stappmett og glad”

Kjøkken: Norsk, Pub, Grill
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Frem til nylig trodde jeg svineknoke var noe man bestilte i Tyskland. Men hvorfor skal man det når man får den enda bedre hjemme?

Vi valgte treretters meny med røkt hval til forrett, knoke som hovedrett og sjokolademousse til dessert. Det hele ble fulgt av en sympatisk priset Barolo og strålende service fra vennlig betjening.

Dette var innertier. Vi kommer tilbake om noen uker, når sulten er tilbake! : )

Takk, Turfamilien

Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Suveren helgrillet svineknoke, og trivelig middag sammen med familien. Her var det mye mat, og går hit gjerne igjen.

1  Takk, evenaleksander
Anmeldt 23. januar 2019

God atmosfære, ikke for mye støy. Bra utvalg av øl, og veldig god mat!
Hyggelige ansatte, som var litt for fraværende etter at maten var ferdig (kanskje de ikke ville at vi bare skulle sitte og drikke øl?)

Takk, espenas
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat - langtidsstekt svineknoke var i sin egen klasse. Hyggelig og profesjonelt service samt masse spennende øl å velge i.

Takk, KrzysztofO812
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Et av de beste stedene i Oslo å feire, kose seg eller bare slappe av med et utsøkt måltid og godt drikke.
Vertskap og betjening er alltid tilstede med sin gode kunnskap og hyggelige service (ved behov).
Derfor kommer vi igjen og igjen, ofte med venner (for å kose seg sammen med oss).
Har allerede reservert vårt neste besøk (sammen med gode venner) i begynnelsen av februar!
Hvis dere ikke allerede har besøkt Den Glade Gris, anbefales dette på det sterkeste.

Takk, Terjr S

Reisende som så på Den Glade Gris, så også på

Har du vært i Den Glade Gris? Del dine erfaringer!