Veldig store porsjoner, veldig godt kjøtt. En flott tid. Vi vil definitivt komme tilbake. Takk skal du ha!!!
284–288 av 2 236 anmeldelser
Fantastisk god mat og drikke🐽 fantastisk service🐷
Vi valgte 3 retters med anbefalte viner til , noe som gjorde dette til en fantastisk aften på Den Glade Gris 🐽🐷
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!!"!"!!!!!
Store porsjoner og fantastisk god smak. Svineknoker har fått en ny betydning. Vennlig betjening og god service. Kan virkelig anbefales.
Åh det var en hyggelig tilbakemelding å få. Håper å se dere en annen gang og at dere blir like fornøyde. Vi prøver i hvert fall å gjøre vårt beste. Tusen takk!!!
Takk för en utroligt god mat! Meget bra og trevlig service og. Kan absolutt rekommendera denne plass. Tusentakk fra HM Højden.
Tusen takk Hans for din rekomandering.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helt suveren gjeng som ga hele familien en skikkelig stjernegrisopplevelse. Ølen smakte godt til retten vi hadde valgt. Og bacon på hvit sjokolademousse var en ny bekjentskap.